ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λεοπάρ φόρεμα, cow-boy μποτάκια και χρυσά κοσμήματα
 

Η σχέση της Olena Zelenska με τον άντρα της Volodimir Zelensky

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, η πρώτη κυρία δεν έχει πολλούς τρόπους επικοινωνίας με τον άντρα της.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί ένα από τα πιο ηχηρά γεγονότα για τη χρονιά και κοντεύει να κλείσει δύο μήνες μετά το ξέσπασμα τον Φεβρουάριο. Εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα με άγνωστο προορισμό με σκοπό να γλιτώσουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, τα πυρά και την αναζωπύρωση της μάχης μεταξύ των δύο χωρών. 

Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska δήλωσε δημόσια πως με τον σύζυγό της Volodimir Zelensky έχουν επικοινωνία μονάχα από το τηλέφωνο ακόμη κι αν η σεναριογράφος επέλεξε να παραμείνει στην Ουκρανία και να μην απομακρυνθεί. Ο κύριος λόγος που χωρίστηκε σε δύο θέσεις το ζευγάρι είναι ουσιαστικά για την πλήρη προστασία τόσο της πρώτης κυρίας όσο και των δύο παιδιών τους, της 17χρονης Sasha και του 9χρονου Kiril. 

Η ίδια δήλωσε και πρόσφατα για το πώς επιβιώνει λέγοντας:  «Είναι σαν να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι πώς το κάνεις, χάνεις τον χρόνο σου και την ισορροπία σου αργότερα. Για ν' αντέξεις, πρέπει να προχωρήσεις και να κάνεις αυτό που κάνεις κι αυτό είναι που κάνουν εκατομμύρια Ουκρανοί αυτή τη στιγμή». 

Επίσης απάντησε και στην ερώτηση σχετικά με το πώς επικοινωνεί με τον σύζυγό της. 

«Ο Βολοντίμιρ και η ομάδα του παραμένουν στο προεδρικό γραφείο καθαρά λόγω του τεράστιου κινδύνου και γι' αυτό δεν μένουμε εκεί εγώ και τα παιδιά.  Επικοινωνούμε μόνο μέσω τηλεφώνου». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση