ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όσα συμβαίνουν στον τελικό του Your Song

23 45 ''Τα φώτα πέφτουν πια σε μένα'' και οι δύο οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν άψογα το ίδιο τραγούδι με την μάχη να δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Ποιος θα είναι άραγε ο μεγάλος νικητής; 

22 45 Το Άνθρωποι μονάχοι με ερμηνευτή τον Χρίστο Ριαλά συγκίνησε τους πάντες ενώ ταυτόχρονα λίγα λεπτά αργότερα η Μαρία Θεοδότου με το Χελιδονάκι της Χάρις Αλεξίου, ένα τραγούδι που γράφτηκε για την Αναστασία, την κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ έκανε ολόκληρο το στούντιο να ανατριχιάσει και να σηκωθεί όρθιο.  

22 30 Ο Σταμάτης Γονίδης ξεσήκωσε όλο το στούντιο με τα τραγούδια του. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ χορεύει ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός απολαμβάνει με την Χριστιάνα Αριστοτέλους τις επιτυχίες του λαικού ερμηνευτή.

22 25 Το κοινό φώναζε, η κριτική επιτροπή σηκώθηκε και χειροκρότησε την Μαρία Θεοδότου όταν αποθέωσε ένα από τα πιο δυσκολότερα τραγούδια που ερμήνευσε ο Στέφανος Κορκολής. ''Έχω μια διαίσθηση'' και τα δεκάρια έπεσαν βροχή.

22 15 - Ο δικός μου ο δρόμος ερμηνεύσε ο Χρίστος Ριαλάς και η ερμηνεία του εισέπραξε θερμό χειροκρότημα. Ένα τραγούδι που τους στίχους έγραψε η Εύη Δρούτσα όπου και τον ευχαρίστησε τετ α τετ για την ερμηνεία του.

21 55 - Στις πρώτες θέσεις η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Γιώργος Ρούσος, ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, αλλά και το αγαπημένο ζευγάρι Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο αγαπημένος ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.  

21 48  - Η Μαρία Θεοδότου on stage. Δυνατή ερμηνεία με το Ακρογιαλιές Δειλινά ξεσήκωσε το κοινό το οποίο δεν σταματούσε να χειροκροτεί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποθέωσε το ίδιο και η κριτική επιτροπή. Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ερμήνευσε το κομμάτι όπως το είχε πει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Just. Τα δεκάρια ήταν και για την Μαρία αναμενόμενα.

21: 35 - Ο πρώτος που εμφανίστηκε στη σκηνή ήταν ο Χρίστος Ριαλάς ερμηνεύοντας τη Μισιρλού. Δέχτηκε πολύ καλές κριτικές από την κριτική επιτροπή, δυνατό το χειροκρότημα από το κοινό.

Ξεκίνησε η μεγάλη μάχη για τον νικητή και ''χρυσό'' συμβόλαιο του Your Song στο κανάλι του MEGA.

Μαρία Θεοδότου ή Χρίστος Ριαλάς; Χρίστος Ριαλάς ή Μαρία Θεοδότου; Δύο εκπληκτικές φωνές ετοιμάζονται να ριχτούν στην μεγάλη μάχη του τελικού για την ανάδηξη του... Your Song.

Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να κερδίσει τη μουσική αυτή μάχη και με ποια τραγούδια θα εμφανιστούν στη σκηνή οι δύο πρωταγωνιστές;

Το μόνο που μέχρι στιγμή έχει διαρρεύσει από το MEGA είναι ο μεγάλος καλεσμένος που δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Γονίδη ο οποίος θα στολίσει την όλη βραδιά και την αγωνία των τηλεθεατών με τις πιο λαικές επιτυχίες του.

Τα τελευταία post στο Facebook των δύο πρωταγωνιστών.

Με ένα ''Καλημέρα σε όλους μου τους φίλους'' ο Χρίστος Ριαλάς μίλησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook για την τελική ευθεία που βρίσκεται και τον αποψινό τελικό.

''Με ανεβασμένη διάθεση και πίστη, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τέλη Μαρτίου και ολοκληρώνεται απόψε!
Η δική σας αγάπη και στήριξη με φέρνει σήμερα αντιμέτωπο με μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία την οποία σκοπεύω να αρπάξω και να προχωρήσω μπροστά, σε εκείνα που γεμίζουν την ψυχή και την καρδιά μου! Είναι η δική σας αγάπη επίσης που μου έδωσε το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό του #yoursong, χωρίς φουρτούνες και περιπέτειες και μόνο αυτή, μπορεί να με σπρώξει προς την νίκη!

Τίποτα φυσικά δεν προδικάζει κανενός την πορεία, αλλά ευκαιρίες σαν κι αυτές τις αξιοποιούμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και επαγγελματίες! Ό,τι και να συμβεί, σε σας θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα παραμείνω πιστός ακροατής της δικής σας "φωνής"!

Με ένα post στο Facebook χθες η Μαρία Θεοδοτου εκτός του ότι ευχαριστεί όλο εκείνο τον κόσμο που στο μουσικό της ταξίδι με προορισμό της Ιθάκη του Your Song ήταν δίπλα της αλλά μέσα από τα λόγια της αποκαλύπτει για έναν απίστευτο υπόγειο πόλεμο που ξέσπασε εις βάρος της ξαφνικά το τελευταίο διάστημα 

''Πλησιάζει η μέρα της... Ιθάκης. Σημασία έχει και ο προορισμός αλλά πιο πολύ το ταξίδι... Αυτό το μουσικό ταξίδι που χάρη σε εσάς κατάφερε να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο έντονο, ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Μέσα σε αυτό το... μουσικό δρομολόγιο μου γνώρισα απίστευτους ανθρώπους, γέλασα, χάρηκα, χειροκρότησα, δάκρυσα, καρδιοχτύπησα. Όλα αληθινά συναισθήματα χωρίς να νιώθω αν πρέπει να βάλω οποιαδήποτε "μάσκα" γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτή η Μαρία που ποτέ δεν θα υποκρινόμουν. Δεν μπορώ να γίνομαι άλλη από αυτή που είμαι και ούτε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να ακολουθήσω τη... μόδα ή τα "ψεύτικα" χαμόγελα που κάποιοι κατά καιρούς φοράνε.

Για τα μαχαίρια που βγαίνουν πισώπλατα εκεί που δεν τα περιμένεις. Ούτε με ενοχλεί ο υπόγειος πόλεμος που δέχομαι την τελευταία εβδομάδα από μερίδα ανθρώπων. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να ψάξω για "όπλα" προκειμένου να μπω στη μάχη αυτή.

Το δικό μου "όπλο" είναι και θα παραμείνει η μουσική, το τραγούδι και η αξιοπρεπέστατη νύχτα του μεγάλου τελικού. Η μουσική και η αξιοπρέπεια είναι κάτι που θα κρατήσω μέχρι το τέλος του δικού μου ταξιδιού. Γιατί θέλω η δικιά μου Ιθάκη να είναι ξεχωριστή και να φτάσω στο τέλος μόνη μου έχοντας παρέα όλους εσάς που με στηρίζεται από την πρώτη κι όλας μέρα που μπήκα στη «Your Song». Αυτή... η νύχτα μένει.''

Το Must.com.cy εύχεται και στους δύο καλή επιτυχία και θα σας ενημερώνει καθ όλη τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του Your Song.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS