ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Όταν η κακοκαιρία γίνεται το απόλυτο trend για τρολ στο Twitter

Η χιονισμένη τραγωδία στην Αττική Οδό

newsroom must

Από την Δευτέρα 24/1, η κακοκαιρία «Ελπίς» μαστίζει την Αττική Οδό και ταλαιπωρεί τους πολίτες της Αθήνας, με αποτέλεσμα χιλιάδες οδηγοί να μείνουν εγκλωβισμένοι και να περάσουν το βράδυ τους ανάμεσα στους παγωμένους δρόμους.

Μάλιστα, κάποιοι οδηγοί είχαν την «τύχη» να μείνουν μέχρι και 16 ώρες μέσα στο κρύο της Αττική Οδού, χωρίς προμήθειες, κουβέρτες και τα καύσιμα των αυτοκινήτων τους να τελειώνουν.

Η Πολιτική Προστασία είχε ζητήσει την βοήθεια του στρατού, ούτως ώστε να βοηθήσει τους εγκλωβισμένους πολίτες να καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι τους. Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τρίτης (25/01), ανακοινώθηκε εν τέλει η συνδρομή του ελληνικού στρατού για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Ο στρατός πρόσφερε κουβέρτες, τρόφιμα και νερό στους αγανακτισμένους πολίτες που περίμεναν τόσες ώρες για κάποια βοήθεια μέσα στο χιόνι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να ζητήσουν βοήθεια για τους συνανθρώπους τους μέσα στα social media, και ειδικά στο twitter, που το hashtag #ΑττικήΟδός έγινε πρώτο trend.

Καθ 'όλη την διάρκεια, οι χρήστες σχολίαζαν και έκαναν αναρτήσεις για το συμβάν με πάνω από 46.000 tweets. Παρόλο που η συνδρομή του στρατού βοήθησε εν μέρη, πολλοί εξέφρασαν την δυσανασχέτηση τους στο twitter και έδειξαν πως τα τρόφιμα που τους έδωσα ήταν κρουασάν τα οποία είχαν λήξει. Ενώ μερικοί άλλοι, βρήκαν την ευκαιρία να τρολάρουν την ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα που είχε πάρει.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις αναρτήσεις στο twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση