ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όταν ο διαλογισμός μπερδεύεται με μαζική δολοφονία...

Ήταν ένα μάθημα γιόγκα που θα μείνει στους συμμετέχοντες αλησμόνητο.

Το μάθημα που γινόταν χθες βράδυ στη βορειοανατολική Αγγλία διεκόπη απότομα από την αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί από κάποιον που ανησύχησε νομίζοντας ότι βλέπει... πτώματα πεσμένα στο έδαφος. Γρήγορα έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Αν ακούσατε στις 21:30 χθες το βράδυ σειρήνες της αστυνομίας στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς, μην ανησυχείτε», ανέφερε το Seascape Cafe στη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτό το καφέ, όπου διεξήχθη το μάθημα, βρίσκεται στο Παρατηρητήριο της Βόρειας Θάλασσας, στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς στη βορειοανατολική Αγγλία, ένα μέρος που φαίνεται γαλήνιο με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Αστυνομικές δυνάμεις «έσπευσαν στο Παρατηρητήριο, ένα άτομο είχε καλέσει τις αρχές για μαζική δολοφονία στο καφέ μας, αφού είδε πολλούς ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος. (...) Ήταν στην πραγματικότητα ένα μάθημα γιόγκα για διαλογισμό».

«Αγαπητό κοινό, σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι το Παρατηρητήριο προσφέρει πολλά μαθήματα γιόγκα τα βράδια. Δεν είμαστε μέρος μιας παλαβής αίρεσης ή μιας λέσχης τρελών», υπογράμμισε το καφέ στην ανάρτησή του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 20:56 το βράδυ και λόγω των ανησυχιών αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS