ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όχημα έπεσε πάνω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Μαρία Καραμάνου

Ένα όχημα συγκρούστηκε με τις πύλες του Μπάκιγχαμ Παλάς στο κέντρο του Λονδίνου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου από τη βρετανική αστυνομία. Θολές εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα αυτοκίνητο στις μπροστινές πύλες του παλατιού, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως το περιστατικό συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 9 Μαρτίου και ότι ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας. Η ανακοίνωση της αστυνομίας επίσης τόνισε πως δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.

«Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπειτα από αξιολόγηση μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική βάσει του νόμου για την Ψυχική Υγεία. Το θέμα δεν αντιμετωπίζεται ως σχετικό με τρομοκρατία», αναφέρεται σε μια νεότερη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε πως κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν μέσα στα ανάκτορα κατά τη στιγμή του περιστατικού. Επιπλέον, ανακοίνωσε πως έχουν ξεκινήσει εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών στις πύλες που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση του οχήματος.

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS