ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παραιτήθηκαν όλοι οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου μετά το διάταγμα για τους ηθοποιούς

Η ανακοίνωση των καθηγητών

Ζωή Τουτουντζίδου

Την άρση των νέων μέτρων που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το πτυχίο των ηθοποιών ζητούν τις τελευταίες εβδομάδες τα σωματεία των ηθοποιών και φοιτητών.

Σύμφωνα με την lifo σε παραίτηση προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 08 Ιανουαρίου όλοι οι καθηγητές του υπό κατάληψη Εθνικού Θεάτρου καθώς σήμερα έληξε το τελεσίγραφο που είχαν στείλει προς την κυβέρνηση ζητώντας «έμπρακτες ενδείξεις» απόσυρσης των καλλιτεχνικών ειδικοτήτων από το προεδρικό διάταγμα.

Οι καθηγητές της δραματικής σχολής ζήτησαν εδώ και αρκετές εβδομάδες την άρση του διατάγματος χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που διαδήλωσαν ενάντια στα νέα μέτρα που υποτιμούν τα πτυχία τους σε απολυτήρια λυκείου, δίχως αποτέλεσμα ή απάντηση από τα ανώτερα στελέχη της κυβερνήσεως.

«Δηλώνουμε ότι εάν μέχρι τις 8/2 -οριακή ημερομηνία για την απώλεια του σπουδαστικού έτους- δεν έχουμε έμπρακτες ενδείξεις ότι οδεύουμε προς τροποποίηση του Π.Δ., σύσσωμοι εμείς, οι καθηγητές της Σχολής, θα υποβάλλουμε την παραίτησή μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση οι καθηγητές της δραματικής σχολής Εθνικού Θέατρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS