ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πειραιάς: Πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη επιβάτη και σκοτώθηκε

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αναστάτωση προκαλούν τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς δείχνουν με λεπτομέρεια την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ο άντρας να προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους και ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν. Αν και ο ίδιος φαίνεται στο βίντεο να προλαβαίνει και να ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα, το πλήρωμα τον έσπρωξε έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Αν και ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου και μάχεται με τα κύματα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Με πληροφορίες απο το protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS