ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Πήρε πίσω το χαμόγελο της το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ

«Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου. Θέλω να εμπνεύσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ»

Ζωή Τουτουντζίδου

Τουλάχιστον συγκινητική θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την ιστορία του νεαρού μοντέλου Brooklinn Koury, η οποία δέχτηκε επίθεση από σκυλί ράτσας πίτμπουλ με αποτέλεσμα να χάσει μέρος του προσώπου της και συγκεκριμένα των χειλιών της.

Το πρόσωπο της νεαρής κοπέλας άλλαξε δραματικά στις 3 Νοεμβρίου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση από εάν πίτμπουλ συγγενή της όταν είχε πάει για επίσκεψη στην Αριζόνα. Με την ίδια να αναφέρει ότι το ζώο «κουνούσε το κεφάλι της σαν να ήταν παιχνίδι» και τελικά έσκισε ολόκληρο το άνω χείλος και μέρη της μύτης της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklinn Khoury (@brookhoury)

Η Brooklinn υποβλήθηκε σε αρκετές αισθητικές επεμβάσεις τα τελευταία τρία χρόνια «Η ζωή μου άλλαξε δραματικά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Kυριολεκτικά κρεμόταν από τα χείλη μου» αναφέρει η Brooklinn σε συνέντευξη της στο περιοδικό People .

Λέγοντας σε κάποιος άλλο σημείο «Η πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό μου μετά το χειρουργείο ήταν τρομακτικό. Αλλά είπα, εντάξει, ήρθε η ώρα να αγαπήσω αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού μου προς το παρόν. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι αν περάσουν κάτι τέτοιο. Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου. Θέλω να εμπνεύσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklinn Khoury (@brookhoury)

Ο χειρουργός της περιγράφει τη διαδικασία ως έργο τέχνης. Με την κύρια χειρουργική επέμβαση να ήταν βασισμένη σε ένα μόσχευμα δέρματος και μεταμόσχευση ιστού από το χέρι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση