ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποδοσφαιριστής σκότωσε την πρώην γυναίκα του με σφυρί

Το άγριο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ιταλία

Ριάνα Στυλιανού

Τον γύρω του κόσμου κάνει η είδηση ότι 27χρονος ποδοσφαιριστής από την Ιταλία, σκότωσε την πρώην σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Τζοβάνι Παντοβάνι που συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 56χρονης, Αλεσάντρα Ματεούτσι, που πραγματοποιήθηκε στις 23/08 ημέρα Τρίτη. Ο ποδοσφαιριστής δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά παρέμεινε δίπλα στη γυναίκα, που της αφαίρεσε τη ζωή με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Την αστυνομία κάλεσε μια γειτόνισσα που άκουσε τις κραυγές της Αλεσάντρα.

Όπως γνωστοποίησαν οι ιταλικές Αρχές, το θύμα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε με σφυρί, ρόπαλο μπέιζμπολ και διάφορα άλλα αμβλέα αντικείμενα στο κεφάλι.

screenshot from youtube

Ο Τζοβανι πήρε την Τρίτη το αεροπλάνο με προορισμό την Μπολόνια, όπου διέμενε η πρώην σύντροφός του και είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, την οποία περίμενε στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια της αφαίρεσε τη ζωή.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως μετά τον χωρισμό τους, ο ποδοσφαιριστής συνέχιζε να παρενοχλεί την 56χρονη, σε σημείο που την οδήγησε να στραφεί στην αστυνομία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα.

Πρόκειται για ακόμα μια περίπτωση, όπου οι καταγγελίες μερικών ανθρώπων δεν λαμβάνουν τη βαρύτητα που τους αρμόζει με αποτέλεσμα να φτάνουμε σε τραγικά τέλη όπως το συγκεκριμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS