ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας William: Αναλαμβάνει κάποια από τα καθήκοντα του Κάρολου μετά την διάγνωσή του

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ο πρίγκιπας William, βρίσκεται στο προσκήνιο της βασιλικής σκηνής καθώς προετοιμάζεται να αναλάβει ορισμένα καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του, του βασιλιά Κάρολου, καθώς αυτός υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του πρίγκιπα William στα δημόσια καθήκοντά του έρχεται μετά από μια περίοδο προσωπικής αποχής, καθώς ασχολήθηκε με τη φροντίδα της συζύγου του, της Kate Middleton, και των παιδιών τους, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το PA Media, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να αναλάβει ορισμένα καθήκοντα του βασιλιά Καρόλου λόγω της προσωρινής του απουσίας λόγω θεραπείας. Ωστόσο, το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα διαμορφωθούν οι εβδομαδιαίες του ενημερώσεις από τον πρωθυπουργό, Rishi Sunak, είναι ακόμη υπό επεξεργασία.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας William θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές του αυτή την εβδομάδα με μια επίσκεψη στο Κάστρο του Ουίνδσορ και μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων που αφορά στην υγεία.

Σε άλλα νέα, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Λονδίνο όπου θα συζητήσει προσωπικά με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του με καρκίνο και την πορεία της θεραπείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS