ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας Harry: Η πρώτη του δουλειά είναι σε εταιρία ψυχικής υγείας

Ήρθε η ώρα να πιάσει δουλειά εκτός του παλατιού

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry έχει πάρει για τα καλά το ρόλο του «προστάτη» της οικογένειας. Έτσι ο αγαπημένος royal «αναγκάστηκε» για πρώτη φορά στη ζωή του να βρει δουλειά εκτός παλατιού για να θρέψει την οικογένειά του.

Η εταιρία έχει να κάνει με θέματα ψυχικής υγείας και ονομάζεται “Better Up” , ο ίδιος θα αναλάβει το ρόλο του «επικεφαλής ροής» όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα της εταιρίας την Τρίτη (23/03/21).

Ως μέρος των αρμοδιοτήτων του ο Harry θα υποστηρίζει δημοσίως θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία και θα συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικές συνεισφορές και στρατηγικές.

Σε δηλώσεις του στην Wall Street Journal είπε «Σκοπεύω να βοηθήσω για να δημιουργήσω αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Η προληπτική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερη καλύτερη ζωή».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι (Harry-Meghan) από την στιγμή που αποχώρησε από το παλάτι έχει είδη υπογράψει συμφωνίες τόσο με το Spotify όσο και με το Netflix που εκτιμάται ότι αξίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες.
Εμείς να του ευχηθούμε καλή αρχή!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS