ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς Κύπριοι επιχειρηματίες και κοπέλες από το νησί μας εμπλέκονται στο πάρτι της Θεσσαλονίκης

Στις εισαγγελικές αρχές Κύπρου η υπόθεση

Ζωή Τουτουντζίδου

Στις εισαγγελικές αρχές Κύπρου έχει μεταβεί η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ φαίνεται πως εμπλέκονται και Κύπριοι στην εν λόγο υπόθεση με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά, να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για εμπλοκή κυκλώματος μαστροπείας.

Με αφορμή τα όσα προέκυψαν στο πάρτι της Θεσσαλονίκης και παρά το ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί η εμπλοκή των Κύπριων επιχειρηματιών και τον κοπέλων που έφτασαν από το νησί μας ο ο δικηγόρος τονιζει πως «υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» και οι Αρχές της Κύπρου τίθενται σε συναγερμό

Με τον ίδιο να δηλώνει « Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια που τα οδηγούν στα κλαμπάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά έρχεται η κόκα, και μετά η εξάρτηση και μετά η πορνεία. Η κόκα έχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών»

Προσθέτοντας αναφερόμενος στις τοξικολογικές «απαράδεκτο να μην έχουν βγει τα αποτελέσματα μετά από 20 μέρες» και διέψευσε τις πληροφορίες ότι καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού ή ότι εστάλησαν στο εξωτερικό. «Την απάντηση θα την δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου. Πώς θα ανοίξουν στόματα όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα» πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS