ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πώς μια ανάρτηση για... νύχια έφερε στο προσκήνιο τον σεξισμό της Ελλάδας

Δείτε με ποιο τρόπο η Idra Kayne έσπειρε τον πανικό

Δέσποινα Άσπρου

Η Idra Kayne ή αλλιώς η Nicki Minaj της Ελλάδας καταφέρνει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και να τραβά την προσοχή με την soulful φωνή της. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός που είδαμε στην σειρά "Η Τούρτα της Μαμάς" αποφάσισε να κάνει μια δημοσίευση για τα νύχια της.

Συγκεκριμένα η καλλιτέχνιδα από το Bronx και την Κυψέλη Αττικής ανήρτησε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε να κρατάει το μπούστο του μαγιό της με βαμμένα νύχια και να γράφει "Θέλω επειγόντως μανικιούρ". Η εν λόγω ανάρτηση αν και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και likes, μεταξύ άλλων κάποιος της έγραψε πως αντί για μανικιούρ, «θέλει άντρα». Και εδώ αναρωτιόμαστε... πού κολλάει αυτό; Ή μάλλον ξέρουμε. Όταν ένας άντρας δείχνει το στήθος του... είναι ok, αλλά όταν πρόκειται για μια γυναίκα -η οποία κιόλας φοράει μαγιό- τότε αυτομάτως σημαίνει πως ψάχνει για άντρα.

Το λυπηρό στην όλη ιστορία, δεν είναι η αντίδραση της Idra, αλλά το ότι για άλλη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο ο σεξισμός που επικρατεί στην Ελλάδα και γενικότερα, σε όλον τον κόσμο και βάση αυτού καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει σέξι φωτογραφίες γιατί αυτομάτως σημαίνει πως "ψάχνεται". Αλήθεια, σε τι αιώνα ζούμε; Πώς είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιες αντιλήψεις και την ίδια στιγμή να διατυμπανίζουμε -ως κοινωνία- πως οι βιασμοί και οι γυναικοκτονίες είναι πράγματα αδιανόητα; Ας σκεφτούμε. Η αρχή πρέπει να γίνει με τον καθένα ξεχωριστά. Η κουλτούρα του βιασμού χτίστηκε από την ανοχή μας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Idra Kayne (@idrakayne)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS