ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Run As One: ‘Για Μια Καλύτερη Ζωή, Για Τα Παιδιά Μας’

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομετρων ‘‘Run As One’’ που διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου, οι Υπεραγορές Άλφα Μέγα στην Έγκωμη. Το '‘Run As One’' στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου, χορηγοί είναι η  ACS Courier, το τυπογραφείο Landas και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος, η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο Δήμος Έγκωμης και ο Δήμος Λευκωσίας.

Το πρόγραμμα ''Παιδί, Διατροφή και Υγεία’’

Ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων ‘’Run As One’’, που γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών Άλφα Μέγα με τίτλο ''Παιδί, Διατροφή και Υγεία'', το οποίο προάγει τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της άσκησης στα παιδιά.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση προορίζονται για τη δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων διατροφής σε 2.000 παιδιά, 9-12 χρόνων.

Για να τρέξουν στο ''Run As One'' οι δρομείς πρέπει να φοράνε οπωσδήποτε το μπλουζάκι και το bib number. Ο αγώνας αρχίζει στις 5:00μ.μ. με εκκίνηση και τερματισμό στην Υπεραγορά Άλφα Μέγα Έγκωμης. Για παιδιά, αλλά και τους όχι και τόσο μυημένους στον κόσμο του Running, υπάρχει η επιλογή του 1χλμ, που ξεκινά στις 4:00μ.μ. Το κόστος εγγραφής είναι €12. Παιδιά μέχρι 12 χρόνων (γεννημένα από το 2004) θα τρέξουν δωρεάν.

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ των Υπεραγορών Αλφα Μέγα, Νατάσα Κωνσταντινίδου, ανέφερε ότι πρόκειται για τη δεύτερη δράση του προγράμματος, μιας και από τις προηγούμενες μέρες στις Υπεραγορές Αλφα Μέγα γίνονται φρουτοεκλογές, μια διαδραστική ενέργεια όπου τα παιδιά μαθαίνουν για την αξία των φρούτων στη διατροφή τους, ψηφίζοντας και τον αρχηγό του μήνα.

Το τηλεοπτικό σποτ

Στο τηλεοπτικό σποτ του αγώνα συμμετέχουν αφιλοκερδώς η Επίκουρος Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου Ελένη Ανδρέου, η αθλήτρια των 100μ και 200μ Ραμόνα Παπαϊωάννου, ο Δισκοβόλος Απόστολος Παρέλλης, η παρουσιάστρια Χριστίνα Δημητρίου και οι δημοσιογράφοι Τάσος Τρύφωνος και Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Η υπεραγορές Άλφα Μέγα προσκάλεσαν στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων ‘’Run As One’’ και αρκετούς επώνυμους Κύπριους, δημοσιογράφους και παρουσιαστές, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία είναι και παρουσιάστρια της διοργάνωσης. Κάποιοι ακόμα, θα είναι η Ελίτα Μιχαήλιδου, η Χαριτίνη Ηλιάδου, η Λουκία Σεργίδου, η Χριστινα Δημητρίου, και η Ραμόνα Παπαϊωάννου, αλλά και πολλοί άλλοι επώνυμοι που θα τρέξουν για αυτό το καλό σκοπό. 

Χρήσιμα στοιχεία

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου δύο αποστάσεων (5χλμ & 1χλμ), για μικρούς και μεγάλους, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο ''Παιδί, Διατροφή και Υγεία' των Υπεραγορών Άλφα Μέγα, οι οποίες και τον διοργανώνουν. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές προορίζονται για δράσεις που στόχο έχουν την προαγωγή της σημασίας της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης για την υγεία των παιδιών. Θα υπάρχουν δώρα για όλους τους συμμετέχοντες και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Πάρτι με τους Onirama

Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων, στις 7:00μ.μ., στον χώρο της  Άλφα Μέγα στην Έγκωμη, θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Onirama, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα των υπεραγορών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρουσιάστρια της ημέρας θα είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, brand ambassador των Υπεραγορών Άλφα Μέγα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS