ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Sin Boy: Όλα όσα ξέρουμε για την επίθεση

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μετά από επίθεση ενώ έκανε live στο TikTok ο γνωστός τράπερ.

Μαρία Καραμάνου

Η πρόσφατη είδηση περί της επίθεσης προς τον Sin Boy κατά τη διάρκεια ενός live στο TikTok έχει προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις στο διαδίκτυο. Η επίθεση αυτή, η οποία καταγράφηκε σε ένα βίντεο και δημοσιεύθηκε στο Instagram, αναδεικνύει την ανησυχία για την ασφάλεια των χρηστών στις online πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Sin Boy, ένας δημοφιλής τράπερ, έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άγνωστους ανδρες, κατά τη διάρκεια του live του. Το βίντεο παρουσιάζει τους επιτιθέμενους να χτυπούν τον Sin Boy, με τον τελευταίο να προσπαθεί να προφυλαχθεί από τις επιθέσεις.

Παρόλο που η αυθεντικότητα του βίντεο έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από ορισμένους χρήστες του διαδικτύου, η είδηση παραμένει ανησυχητική και αναδεικνύει την ανάγκη για αύξηση της ασφάλειας και της προστασίας των χρηστών στα social media. Επίσης, η αντίδραση του κοινού και οι συζητήσεις που προκλήθηκαν από το περιστατικό αναδεικνύουν την σημασία της διατήρησης ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος στο διαδίκτυο.

Η αδερφή του τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αποκάλυψε, «Σκέφτομαι τον αδερφό μου που έφαγε ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι, είναι στο νοσοκομείο. Ξαφνικά, ακούσαμε θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου "έλα, τον χτυπάνε". Μπαίνω και βλέπω μέσα δύο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι' αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν χάλια, το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω».

Και συνέχισε, «Ο αδερφός μου πάντα κάνει live στο TikTok κι έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα που μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδερφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί. Γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS