ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στη μεγάλη συναυλία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Το show διάρκειας δυόμισι ωρών άνοιξε το συγκρότημα Queen

Ζωή Τουτουντζίδου

Πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 04/05 η μεγάλη υπαίθρια συναυλία για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στο Buckingham Palace.  Η Βασίλισσα δεν παρευρέθηκε στην συναυλία αλλά άνοιξε το Show με ένα προ-ηχογραφημένο κωμικό σκετς με τον Paddington Bear.

Το show διάρκειας δυόμισι ωρών άνοιξε το συγκρότημα Queen και ο Adam Lambert, με τον κιθαρίστα Brian May να εμφανίζεται στο μνημείο Victoria Memorial, 20 χρόνια μετά την περίφημη εμφάνιση του στην οροφή του παλατιού για τη συναυλία του Golden Jubilee.

Στην συναυλία τραγούδησαν επίσης μεγάλοι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Sir Elton John, George Ezra, Craig David, Duran Duran, Alicia Keys και ο τραγουδιστής της φετινής Eurovision, Sam Ryder και ο Sir Rod Stewart.

Πέραν όμως από την συναυλία, το show πλαισίωναν παραστάσεις από το Lin-Manuel Miranda και αρκετά από τα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber.

Την μεγάλη αυτή γιορτή έκλεισε η Diana Ross πραγματοποιώντας την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 15 χρόνια.

Οι δούκες του Sussex δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς καθώς γιόρταζαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Lilibet.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS