ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο «κόκκινο» η αγωνία - Σαρωτικές έρευνες σε δύο μέτωπα

Οι μέρες των φετινών εορτών της Ανάστασης του Κυρίου είναι κάτω από την σκιά των δολοφονιών του «Ορέστη». Οι αποτρόπαιες πράξεις του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου είναι στο επίκεντρο με εντατικές έρευνες, ανακρίσεις και όλα όσα είναι απαραίτητα να πραγματοποιηθούν για να μπορέσει αυτή η συγκλονιστική υπόθεση να φτάσει σε πλήρη εξιχνίαση.


Την Κυριακή του Πάσχα από την «Κόκκινη λίμνη» ανασύρθηκε μια εκ των τριών βαλιτσών η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτου Σιάηλου, περιέχει πτώμα ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, η ταυτότητα της οποίας θα εξακριβωθεί μετά από επιστημονικές εξετάσεις. 

Η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29/4.



Η κάθοδος των Βρετανών
Ειδικοί Βρετανοί εμπειρογνώμονες ενισχύουν την Αστυνομία στο πεδίο της διερεύνησης του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος.

Πέντε ειδικοί από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα ενημερωθούν εκτενώς για το προφίλ του 35χρονου αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία των ερευνών με στόχο να μπορέσουν άμεσα να εμπλακούν εμπράκτως στην διαδικασία.

Σκοπός είναι να μπορέσει να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το κατά πόσον ο 35χρονος έχει αποκαλύψει ολόκληρη την φρικαλέα δράση του ή αν κρύβει ακόμα σκοτεινά μυστικά.


Δύτης με σκάφανδρο στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (29/4) ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου όπου δύτης με σκάφανδρο είναι εντός αυτής με σκοπό τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης, Sierra.

Η επιχείρηση άρχισε με την παρουσία του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκου Τράγκολα. 


Εξειδικευμένο μηχάνημα στην «μάχη»
Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικό εξειδικευμένο μηχάνημα (σόναρ) το οποίο έχει την δυνατότητα να σαρώνει σε υψηλή ευκρίνεια κάτω από το νερό θα χρησιμοποιηθεί από την Κυπριακή εταιρεία Brasal Marine η οποία βοηθά στις εντατικές έρευνες.

 πηγή 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS