ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στο λαμπερό After Party των Wiz 50 Best Restaurants 2023

Δείτε τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το WiZ GUIDE, ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης, ήρθε με τον θεσμό "50 BEST Restaurants" στην Κύπρο, αφοσιωμένος στην προώθηση και την αξιολόγηση της εξαιρετικής γαστρονομίας της χώρας.

Δώδεκα επώνυμοι κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα, αξιολογώντας ανώνυμα εκατοντάδες πιάτα, διαμόρφωσαν μια λίστα με τα κορυφαία κυπριακά εστιατόρια για το έτος 2023. Οι βαθμολογίες βασίζονται σε σταθερά κριτήρια που συγκρίνονται με διεθνείς θεσμούς, δημιουργώντας μια αξιόπιστη και αντικειμενική κατάταξη.

Ο θεσμός δεν αποτελεί μόνο μια απονομή βραβείων, αλλά ένα κίνητρο για την εξέλιξη της τοπικής βιομηχανίας εστίασης. Με στόχο την προώθηση της επιστημοσύνης, της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας, ο WiZ GUIDE διαδραματίζει έναν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του γαστρονομικού χάρτη της Κύπρου. 

Τα βραβεία που δόθηκαν κατά την διάρκεια της απονομής

Η εντυπωσιακή απονομή των βραβείων WiZ 50 Best Restaurants πραγματοποιήθηκε με λάμψη και πολυτέλεια τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 8μμ, στο HILTON, αναδεικνύοντας την αριστεία και τη δημιουργικότητα στον κόσμο της γαστρονομίας της Κύπρου.

Ακριβώς μετά το τέλος της απονομής των βραβείων WiZ 50 Best Restaurants πραγματοποιήθηκε και το after party στο οποίο οι καλεσμένοι απόλαυσαν διάφορα finger foods, ποτά και κρασιά που επιμελήθηκε η ομάδα του Hilton αλλά και live cooking.

Live cooking για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

CR5_8316.jpgΝόστιμά sliders με διαφόρων ειδών buns.

CR5_8319.jpgΤραγανές γαρίδες με κοκτέιλ sauce

Τη διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε η μπάντα La Luna και την frontwoman και ραδιοφωνική παραγωγό του Deejay Radio Eleonora La Luna.

CR5_8353.jpgΟ Χρύσανθος Τσουρούλλης, ο Χρίστος Ησαΐας και η Ντία Αρίστου.

CR5_8356.jpgH Μαριλένα Ιωαννίδου και η Ντένη Καλλιβωκά.

Όσο αφορά τη διακόσμηση του χώρου, την οποία επιμελήθηκε η ομάδα SPP Media Events, απέπνεε μια χαλαρότητα και ένα ρομαντικό vibe, με μπλε φωτισμό, ηλεκτρικά κεριά και table lamps να μετατρέπουν τον χώρο σε κάτι πραγματικά ευχάριστο και prestigious. Ψηλά τραπέζια και καρέκλες, όπως και καναπέδες με χαμηλά τραπεζάκια, ήταν διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι καλεσμένοι να κάνουν το socializing τους απολαμβάνοντας άνετα το φαγητό και ποτό τους.

CR5_7271.jpg

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS