ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Συγκίνησε η Μπεμπεδέλη στο «Famagusta»: «Είμαι 27 χρονών, ακριβώς όσο ήμουν εκείνη τη μέρα»

Η ερμηνεία που συγκίνησε το κοινό της νέας σειράς

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά «Famagusta», με το κοινό από το πρώτο επεισόδιο να συγκινήθηκε αλλά και να ξεχώρισε τις αγαπημένες του ερμηνείες.

Μέσα σε αυτές ήταν φυσικά και η ερμηνεία της γνωστής ηθοποιού Δέσποινας Μπεμπεδέλη η οποία υποδύεται την Χαρίτα Μάντολες, και ξεκινάει να περιγράφει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

«Πόσο χρονών είστε;» είναι η πρώτη ερώτηση που δέχεται. Εκείνη απαντά: «Είμαι 27 χρονών, είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα, από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω, στο σπίτι μου, ελεύθερη. Θα ανέβω εκεί στον τόπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους. Άμα γυρίσω πίσω στο σπίτι μου τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι», είπε η Χαρίτα. Μία απάντηση που συγκίνησε απίστευτα το κοινό.

Μετά από την κυκλοφορία του πρώτου επεισόδιο διάφοροι τηλεθεατές έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας τα δικά τους σχόλια για το επεισόδιο αλλά και την ερμηνεία της ηθοποιού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS