ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγκλονίζει η ιστορία της Κλαούντια που «έσωσε» τον σύντροφο της ζητώντας του να αλλάξει βαγόνι

«Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η 20χρονη Κλαούντια Λάτα ήταν από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Η νεαρή κοπέλα ταξίδευε με τον σύντροφο της Βασίλη Νεθερίδη το μοιραίο βράδυ του ατυχήματος με προορισμό την Θεσσαλόνικη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τρένο συγκρουστεί, ο Βασίλης Νεθερίδης έφυγε από το κυλικείο όπου βρισκόταν με την Κλαούντια, όταν εκείνη του είπε να πάει για θέσεις στα πίσω βαγόνια. Σύμφωνα με τον Βασίλη Νεθερίδη οι δυό τους βρίσκοντας στο κυλικείο και η Κλαούντια του ζήτησε να απομακρυνθεί από τον βαγόνι για να αναζητήσει θέσεις, σώζοντας του έτσι την ζωή.

«Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου “πήγαινε τώρα”. Εγώ παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα 15 βήματα. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα» ανέφερε ο Βασίλης σε δήλωσε του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Λέγοντας στην συνέχεια «Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα Άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS