ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σύλβια Μαυροπούλου και Βαλεντίνα Ελ Σαγιετ περπατούν για ένα σκοπό

Το Beautiful People ενισχύει και στηρίζει τον σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα''προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show. Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φιλανθρωπικού fashion show. Με αφορμή αυτό  η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σόλια Κυπριανού που είναι δύο απο τις επώνυμες που θα συμμετέχουν μας μίλησαν για τα συναισθήματα τους για την συμμετοχή τους στο show.

Η Σύλβια Μαυροπούλου μας είπε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συμμετοχή μου σε αυτό το γεγονός το οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε τη συγκεκριμένη μονάδα. Γενικότερα χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί στην Κύπρο μας δίνεται όλο και πιο συχνά η ευκαιρία να προσφέρουμε με διάφορους τρόπους. Ευελπιστώ πως ο καθένας θα μπορεί να συμβάλει με τον τρόπο του ακόμα και αν είναι μια απλή αγορά εισιτηρίου» .

Η Βαλεντίνα Ελ Σαγιετ δήλωσε: «Οφείλω να πω Συγχαρητήρια στην κ.Στέλλα Κυριακίδου που με την θέληση της κατάφερε ακόμα μια φορά να αποδείξει σε όλους μας πως υπάρχει ελπίδα. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσάθεια και να συνεισφέρουμε και εμείς με την σειρά μας για να ενισχύσουμε τον σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Με μεγάλη μου τιμή και χαρά συμβάλω και εγώ σε αυτό τον σκοπό.

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS