ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συννεφιά, σκόνη, βροχές και καταιγίδες

Δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Σ΄ύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός απόψε θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS