ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα αποτελέσματα από το DNA τεστ της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine McCann

Όσα δήλωσε η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, και τι δήλωσε η οικογένεια της μετά τα αποτελέσματα του τεστ.

Ριάνα Στυλιανού

H 21χρονη Πολωνή που ισχυριζόταν ότι είναι η Madeleine McCann, υποβλήθηκε σε τεστ DNA και αποδείχθηκε ότι δεν είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα.

Πιο συγκεκριμένα, το τεστ έδειξε ότι η Julia Wendell είναι από τον Πολωνία, όπως επέμεναν οι γονείς της, αλλά έχει και ρίζες από Λιθουανία και Ρωσία.

«Είναι 100% από την Πολωνία» σημείωσε ιδιωτική ερευνήτρια, η οποία εμπλέκεται στην έρευνα. «Κατά ένα μικρό ποσοστό είναι από τη Λιθουανία και τη Ρωσία, αλλά το τεστ έδειξε πως είναι Πολωνή» συμπλήρωσε η ίδια.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γονείς της 21χρονης τόνιζαν από την πρώτη στιγμή, πως τα λεγόμενά της δεν ευσταθούν και κατήγγελλαν τα «ψέματα και τη χειριστική συμπεριφορά της».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 21χρονη ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά για την παιδική της ηλικία και δήλωνε αβέβαιη για την ηλικία της.

«Δεν θυμάμαι τα περισσότερα από την παιδική μου ηλικία, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και έχει να κάνει με διακοπές σε ένα ζεστό μέρος, υπήρχε μία παραλία και λευκά ή πολύ φωτεινά κτήρια με διαμερίσματα. Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτές τις μνήμες» είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Συνεχίζοντας είπε ότι δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες από τα πρώτα της χρόνια, αλλά οι γονείς της τη διέψευσαν, παρέχοντας και αποδείξεις.
«Για μας, για την οικογένειά μας, είναι προφανές ότι η Julia είναι κόρη, εγγονή, αδελφή, ανιψιά, εξαδέλφη μας. Έχουμε μνήμες, έχουμε φωτογραφίες» είπε η οικογένειά της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS