ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η συνάντηση του ΠτΔ με τον γοητευτικό Πρωθυπουργό της Ισπανίας

Δείτε την ανάρτηση.

Ριάνα Στυλιανού

Χθες 4 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεζ, με το στρατιωτικό άγημα να αποδίδει τιμές.

Ο Πρωθυπουργός είχε πραγματοποιήσει μια μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, και κατά τη διαμονή του στο νησί, πραγματοποιήθηκε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών και στη συνέχεια ο κ. Σάντσεζ κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’.

Το βραδύ της Τρίτης λοιπόν 4 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση, συνοδεύοντας το post με την εξής λεζάντα:

"Οι σχέσεις μας βασίζονται σε κοινές ιστορικές καταβολές, ως χώρες της Μεσογείου με μεγάλη παράδοση επαφών και ανταλλαγών, αλλά συνεχίζονται και σήμερα με την ιδιότητά μας ως κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά και πολύ περισσότερο στο πλαίσιο των 9 μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ, είτε εντός του πλαισίου των 5 μεσογειακών που συζητούν συγκεκριμένα το πολύ σοβαρό και για τις δυο χώρες πρόβλημα της μετανάστευσης, #Cyprus, #Spain"

 Δείτε την ανάρτηση:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS