ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τάσος Τρύφωνος: Γίνεται limited edition παγωτό

Η έμπνευση πίσω από το παγωτό «ΤΤ».

Μαρία Καραμάνου

Το "Le Fouets du Fou" είναι ένα γνωστό κατάστημα παγωτού που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το όνομά του σημαίνει "Τα χτυπητήρια του τρελού", και ο ιδιοκτήτης του, Μάριος Φωτίου, είναι γνωστός για την όμορφη και δημιουργική τρέλα του.

Ο Μάριος, με μεράκι δημιουργεί πάντα τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών, πάντα εστιασμένος στο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα. Όλα τα παγωτά του είναι gluten free και φτιάχνονται με οργανικά συστατικά, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο ελκυστικά για το κοινό.

Photo By @les_fouets_du_fou On Instagram

Ο Μάριος είναι γνωστός για τις εμπνευσμένες δημιουργίες του και συχνά μας εκπλήσσει ευχάριστα με νέες γεύσεις που παρουσιάζονται σε περιορισμένη έκδοση. Ωστόσο, η σημερινή του ανακοίνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού δημιούργησε μια νέα γεύση με το όνομα "TT'', δηλαδή Τάσος Τρύφωνος. Με αυτό τον τρόπο, εκφράζει την αγάπη του για τον διευθυντή του αγαπημένου του ραδιοφωνικού σταθμού Love fm 100.7 και δημιουργεί μια γεύση που θα τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών του.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση του Μάριου όπου παρουσίαζε το ροδακινί σε χρώμα παγωτό, έγραψε, «Νέα γεύση παγωτό ΤΤ limited edition. Όχι δεν εμπνευστήκαμε από το audi tt. Αλλά η ιδέα ήρθε κάπως έτσι. Η παραγωγή του συγκεκριμένου παγωτού είχε διάρκεια συνολικά 15 μέρες και η διαδικασία είχε ως εξής. Βρεθήκαμε σε δύσβατες περιοχές - ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είναι free zone of any chemical -όπου μαζέψαμε άγρια φρούτα! Έγινε πολύ προσεκτική διαλογή των φρούτων απορρίπτοντας μεγάλες ποσότητες που είχαν επηρεαστεί από έντομα».

Photo By @les_fouets_du_fou On Instagram

Στη συνέχεια είπε, «Έγινε πλύσιμο, καθάρισμα, και αφαίρεση των κουκουτσιών (αναλογιστείτε πόσες ώρες χρειάζονται για να αφαιρέσεις τα κουκούτσια από σταφιδομένα άγρια κεράσια). Τα φρούτα ωρίμασαν σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για 48 ώρες έτσι ώστε να συμπυκνωθούν οι γεύσεις τα αρώματά τους αλλά και τα ποσοστά της φυσικής τους ζάχαρης. Μετρήσαμε τα ποσοστά του ζαχάρου στον τελικό πουρέ που διαμορφώθηκε έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς την προσθήκη οποιουδήποτε άλλου συστατικού ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησαμε την δική τους πηκτίνη από τα κουκούτσια τους».

Τέλος, αποκάλυψε, «Και με πολύ αγάπη δημιουργήσαμε ένα σούπερ αγνό προϊόν χωρίς να προσθέσουμε τίποτα παρά μόνο τεχνογνωσία, έτσι ώστε να το μεταποιήσω σε ένα διαφορετικών gelato. Και εδώ έρχεται το από που προκύπτει το όνομα. Με ρωτάει κάποιος άγνωστος γιατί κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία? Για να είναι κατάλληλο για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή τους και προσέχουν από χημικά τεχνητά πρόσθετα! Η έμπνευση του ονόματος του εν λόγω παγωτού προήλθε από μια συνάντηση μου με τον Τάσο Τρύφωνος. Του πρόσφερα παγωτό που είχε γάλα και ζάχαρη και αυτός αρνήθηκε να το δοκιμάσει, έτσι με ενέπνευσε και δημιούργησα το παγωτό @tasostrifonos TT».

Εσείς θα το δοκιμάσετε; 

Πηγή: WizGuide

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS