ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», για πρώτη φορά στην Κύπρο

H Ελληνική Τράπεζα Παρουσιάζει τη Sold Out παράσταση της Αθήνας για πρώτη φορά στην Κύπρο

Οι «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ»,σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη , η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 80.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για δυο σεζόν, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο!!! H μετάφραση και η διασκευή είναι της πολύ γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη.

Υπόθεση: Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

 

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες. Οι Τέλειοι Ξένοι («Perfetti Sconosciuti») αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες στην Ιταλία την χρονιά που κυκλοφόρησε. Κέρδισε 2 «ιταλικά Όσκαρ» (βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο), Καλύτερης Ταινίας και Σεναρίου, ενώ ήταν υποψήφια στις κατηγορίες Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας. Στην Ελλάδα έγινε στον κινηματογράφο από τον Θοδωρή Αθερίδη το 2016 με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με πρωταγωνιστές τον Θ. Αθερίδη, Σ. Καρύδη, Α. Κούρκουλο, Μ. Ναυπλιώτου κ.α.

Η παράσταση της Αθήνας παίζεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και δυο χρόνια , στο θέατρο «Αθηνά» και έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για πέντε παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.
Πρωταγωνιστούν οι γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης («Παγιδευμένοι»), Γιώργος Χρανιώτης, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Σοφία Μανωλάκου και Σταυρούλα Μπότη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Ticketmaster.cy
Καταστήματα ACS Courier


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ & ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ: ELECTROLINE, ORTHODOXOU TRAVEL , ANDREOTTI

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: PAREX, PHARMALEAD , DAVIDOFF

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: AJAX HOTEL

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: LOVE FM 100.7 , ΤΗΛΕΩΡΕΣ ΚΑΙ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ELECTROLINE.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS