ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τέμπη: «358 μέρες χωρίς την Αθηνά»

Έχασε την σύζυγό του στο δυστύχημα και μεγαλώνει μόνος τον γιο τους

Μαρία Σάββα

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο πόνος των οικογενειών παραμένει ανείπωτος, καθώς ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν τον απώντα τους αγαπημένους, ενώ απαιτούν δικαιοσύνη για την απώλεια που υπέστησαν.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Νίκος Ζήσης, επιβάτης της αμαξοστοιχίας Intercity 62, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να επιβιώσει, έχασε τη σύζυγό του, Αθηνά Κατσάρα, μητέρα του μικρού του γιου.

«Είναι 358 μέρες χωρίς την Αθηνά. Πολλές φορές ο μικρός μου με ρωτάει για τη μαμά του και νιώθω άχρηστος που δεν μπορώ να του την προσφέρω», δήλωσε συγκινημένος.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να είχε χάσει εκείνος τη ζωή του, παρά η σύζυγός του, εξαιτίας του τρόπου που οι μητέρες ανατρέφουν τα παιδιά τους.

«Κάθε φορά που άκουγα ένα ασθενοφόρο, πίστευα ότι θα έφερνε την Αθηνά», πρόσθεσε, αναπολώντας τις στιγμές μετά τη σύγκρουση.

Τονίζοντας την ανυπολόγιστη απώλεια, είπε: «Ήμουν καθηλωμένος στο νοσοκομείο. Να ξέρεις ότι κηδεύουν τη γυναίκα σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS