ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όσα αποκάλυψε η ίδια.

Και εκεί που πιστεύαμε –όπως και ο περισσότερος κόσμος, ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έχει δοκιμάσει όλα, να που τελικά, έμεινε κάτι που δεν έχει κάνει.

Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε ένα βίντεο που έπλεξε στην εκπομπή της με τον Πάνο Κιάμο, με την ίδια, να νομίζει ότι οι συνεργάτες της προσπαθούν να την κοροϊδέψουν λόγο πρότασης που της έγινε, λέγοντας (οι συνεργάτες) «Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω» και «Όχι, δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρεις τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Τότε ήταν που η παρουσιάστρια, εξομολογήθηκε, ότι της έγινε πρόταση να τραγουδήσει στην Μικρή Επίδαυρο, λέγοντας «Είναι μία πρόταση από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομά του, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια»

Ενώ συνέχισε απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, «Εσύ να πας σε ρεμπετάδικο, είσαι πολύ δυνατή, εγώ δεν καταλαβαίνω πώς έχω πείσει τον κόσμο ότι μπορώ να τραγουδήσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ