ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#Thesilverswedding2019: Στον ονειρεμένο γάμο της Mάρας Πετρίδη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 η κόρη του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Μάρα Πετρίδη και ο αγαπημένος της, Αργυρός Χατζηβασιλείου. Tο μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 19:30 στο εκκλησάκι Αγίου Νικολάου στον Πρωταρά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το υπέροχα παραμυθένιο νυφικό της Μάρας από Celia Kritharioti με διαφάνειες, κεντηματα και φτερά καθώς και το beauty look της- το hairstyle της επιμελήθηκε ο Άγγελος Πάττας και το μακιγιάζ της ο Σάββας Σάββα.

 





Το γαμήλιο πάρτυ έγινε στο Nava Seaside όπου διακοσμήσε η ομάδα της rsvp events, το catering ανέλαβε η Pandora Catering and events, την 6οροφη τούρτα ο Conbakes- Κωνσταντίνος Πελαβας. Την είσοδο των νεόνυμφων "συνόδευε" το τραγούδι "Giant" σε συνδυασμό με βεγγαλικά που φώτιζαν για αρκετή ώρα τον ουρανό.

Το ζευγάρι άνοιξε την βραδιά με τον πρώτο του χορό με το ρομαντικό τραγούδι "Just The Two of Us" ενώ στη συνέχεια ο αδερφός της Μάρας, Νέαρχος Πετρίδης έκανε ένα συγκινητικό speech για την νύφη και το νέο μέλος της οικογένειας τους. 


Κατά την διάρκεια της βραδιάς η νύφη αποχωρίστηκε το νυφικό της και επέλεξε μια λευκή δημιουργία που φέρει την υπογραφή της Eφi.





Όλοι οι καλεσμένοι -όπως μπορεί να είδατε και στα stories με hashtag #thesilverswedding2019 δεν σταμάτησαν να χορεύουν αφού η μουσική - από τον Dj Angelo- τους κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί στο Nava.

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS