ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θλίψη για την οικογένεια Obama

Έχασαν τον πιστό τους φίλο Bo.

newsroom must

Με άσχημα νέα, ξεκίνησε η μέρα της οικογένειας Obama, την Κυριακή (09/05/21) αφού ενημερώθηκαν για τον χαμό του καλύτερού τους φίλου, Bo, το σκυλί της οικογένειας.

Ο ίδιος μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του την σχετική είδηση, αναρτώντας παράλληλα κάποιες φωτογραφίες τους.

Στο σχετικό απόσπασμα, ο Barack Obama, αναφέρεται πώς η αιτία θανάτου του ήταν ο καρκίνος. Χαρακτηριστικά έγραψε, «Σήμερα, η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και ένα πιστό σύντροφο. Για πάνω από δέκα χρόνια ήταν μια διαρκής ευγενική παρουσία στις ζωές μας –χαρούμενος που μας έβλεπε τις καλές μέρες, τις κακές μέρες και όλες τις ενδιάμεσες. Ανέχτηκε όλη τη φασαρία του Λευκού Οίκου, γάβγιζε δυνατά από δεν δάγκωνε, του άρεσε να βουτά στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν ατάραχος με τα παιδιά, ζούσε για τα ψίχουλα που έπεφταν γύρω από το τραπέζι του φαγητού και είχε υπέροχο τρίχωμα. Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε ανάγκη και περισσότερα από ό,τι περιμέναμε. Θα μας λείψει πολύ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Ανάρτηση αναφορικά με το γεγονός έκανε και η πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, postάρωντας φωτογραφίες του Bo, στον δικό της λογαριασμό, γράφοντας «Το απόγευμα αυτό ήταν δύσκολο για την οικογένειά μας" αναφέρει η ανακοίνωσή της την οποία υπογράφουν επίσης ο Barack, οι κόρες τους, Malia και Sasha, αλλά κα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, Sunny. "Είπαμε "αντίο" στο καλύτερο φίλο μας –το σκύλο μας, Μπο- μετά από μάχη με τον καρκίνο. Κατά την προεκλογική καμπάνια του 2008, υποσχεθήκαμε στις κόρες μας ότι μετά τις εκλογές θα τους παίρναμε ένα σκυλάκι. Τότε, θεωρούσαμε ότι ο Μπο θα ήταν μια συντροφιά για εκείνες. Δεν είχαμε ιδέα πόσα θα σήμαινε για όλους μας.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Μπο ήταν μια διαρκής, παρηγορητική παρουσία στις ζωές μας. Ήταν εκεί όταν τα κορίτσια γύριζαν στο σπίτι από το σχολείο για να τα χαιρετίσει κουνώντας την ουρά. Ήταν εκεί όταν ο Barack κι εγώ θέλαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, σουλατσάριζε στα γραφεία μας σαν να ήταν δικά του με μια μπάλα σφηνωμένη στα δόντια του. Ήταν εκεί όταν πετούσαμε με το Air Force One, όταν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν στο γκαζόν για την πασχαλινή γιορτή και όταν ο Πάπας επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο. Κι όταν ο ρυθμός της ζωής μας έγινε πιο αργός, ήταν και πάλι εκεί –μας βοήθησε να χαιρετίσουμε τα κορίτσια όταν έφυγαν για να σπουδάσουν και να προσαρμοστούμε στη νέα μας ζωή ως γονείς με μεγάλα παιδιά. Ο περασμένος χρόνος, όπου όλοι μας μείναμε στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας, κανείς δεν ήταν πιο χαρούμενος από το Bo. Όλοι οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονταν ξανά κάτω από την ίδια στέγη –όπως τη μέρα που τον πήραμε. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που ο Bo και τα κορίτσια πέρασαν τόσο χρόνο μαζί στο τέλος. Ο Bo θα λείψει πολύ στην οικογένειά μας. Αλλά είμαστε ευγνώμονες που έζησε μια χαρούμενη ζωή γεμάτη αγκαλιές, παιχνίδια και βραδιές ξαπλωμένος στον καναπέ. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν αγαπήσαμε μόνο εμείς τον Bo και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που του δείξατε αυτά τα χρόνια. Αγκαλιάστε τα τριχωτά μέλη της οικογένειάς σας λίγο πιο σφιχτά απόψε και τρίψτε τους την κοιλίτσα και από εμάς».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Ο Bo ήταν ράτσας Curly Coated Retriever, και δόθηκε ως δώρο στην οικογένεια από τον γερουσιαστή Edward Kennedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS