ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι είδαμε στο τρίτο Live του Star Κύπρος 2016

Με ένα σέξι χορευτικό άρχισε αυτό το live από την παρουσιάστρια του pink room, Μαρία Κορτζιά που ξεσήκωσε το κοινό. Με μεταλιζέ φούστα, δημιουργία του Ανδρέα Ζαννετίδη, και αέρα χόρεψε με τους δυο παρτενέρ της, ενώ στην συνέχεια έβγαλε το κάτω μέρος του φορέματος της παραμένοντας μονό με το χρυσό κορμάκι της.

Τα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου χιουμοριστικά καθώς ανέφερε πως είναι τόσο ταλαντούχα, ενώ ξέρει και χορεύει αλλά επίσης είναι και πολύ αλλοπρόσαλλη αφού όπως είπε ξέχνα πολύ εύκολα.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς και μοντέλο, Κωνσταντίνα Ευριπίδου εκθαμβωτική με ένα μάξι φόρεμα καλωσόρισε το κοινό ευδιάθετη και πολύ χαρούμενη.

Ακολούθως έφτασαν οι δυο προτεινόμενες για αποχώρηση, για να βαθμολογήσουν οι κριτές τις φωτογραφίες τους για να αποχωρήσει μια από αυτές από το Live.  Η Αλεξάνδρα Maciejewska ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το τρίτο live του Star Κύπρος. Αν και οι δυο κοπέλες πήραν πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους κριτές, τον πρώτο λόγο είχαν οι τηλεθεατές που αποφάσισαν να φύγει η Αλεξάνδρα.

Ακολούθως οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες βγήκαν για την πρώτη του δοκιμασία που περιλάμβανε πασαρέλα με εσώρουχα και φυσικά βαθμολογία για το πως διαφημίζουν τα μοντέλα τα εσώρουχα αλλά και η πόζα και η πασαρέλα που έκαναν με αυτά.

Η Ντάρια Εροχίνα, διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το δεύτερο live του show, έκανε την εμφάνιση της ξανά στη σκηνή. Επέστρεψε για το λόγο ότι αγάπα το modeling και έτσι της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει πασαρέλα με εσώρουχα επώνυμης εταιρείας.Χωρίς όμως η Ντάρια να επιστρέφει στον διαγωνισμό.

Η δεύτερη δοκιμασία καλούσε τις διαγωνιζόμενες να κάνουν ότι τους πουν οι κριτές, οι όποιοι ζητούσαν είτε φωτογράφιση, είτε πασαρέλα, είτε και ερώτηση. Οι κριτές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τα κορίτσια και έβαλαν ψηλές βαθμολογίες.

Η επομένη δοκιμασία καλούσε τα κορίτσια να περπατήσουν πάνω ψηλά ξύλινα παπούτσια, μια δοκιμασία αρκετά δύσκολη για τα κορίτσια. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βεβαία, ήθελε να δοκιμάσει αυτή την πρόκληση και ανέβηκε και ο ίδιος στα δύσκολα παπούτσια και περπάτησε με μεγάλη άνεση κάνοντας πασαρέλα.

Διαγωνιζόμενη αφού κλήθηκε να κάνει πασαρέλα φορώντας μια μακριά στενή φούστα , φεύγοντας, δεν μπόρεσε να ανέβει τα σκαλιά, με αποτέλεσμα οι κριτές να γελούν με την διαγωνιζομένη.

Ωστόσο άλλη μια διαγωνιζόμενη ήταν η αιτία να κάνει την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να κάνει πασαρέλα ώστε να της δείξει πώς να κάνει την στροφή στην πασαρέλα. Η παρουσιάστρια εκθαμβωτική έκανε μια καταπληκτική πασαρέλα.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης δεχτικέ και αυτός την πρόκληση με τα ψηλά ξύλινα παπούτσια και δεκτικέ να κάνει και εκείνος πασαρέλα, περπατώντας πολύ άνετα.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβηκε στην σκηνή ώστε να ποζάρει αισθησιακά με την διαγωνιζόμενη.

Η διαγωνιζόμενη άφησε τον Αλεξάνδρου να καθίσει στον καναπέ ενώ εκείνη έκανε πόζες διπλά του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάντα με χιούμορ, είπε στους κριτές να της βάλουν ‘’10’’ στην βαθμολογία γιατί θα τον ‘’φάει’’. Ωστόσο η διαγωνιζόμενη έβγαλε ένα πολύ καλό και αισθησιακό αποτέλεσμα.

Πασαρέλα έκαναν οι τρεις κριτές κατά την διάρκεια της βραδιάς, με τον Δημήτρη Αλέξανδρου να κάνει την αρχή και να ακόλουθη ο Νικόλας Ιωαννίδης. Αργότερα έκανε και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ακολούθως και η Άντρεα Κυριάκου. Όμως λίγο πριν η Υβόννη επέμβει λέγοντας πως δεν είναι ανάγκη να κάνει πασαρέλα  η Άντρεα διότι δεν ένιωθε πολύ καλά. Η κριτής όμως σηκώθηκε και περπάτησε με αέρα, χωρίς να παραπονεθεί.

Στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια είχαν κάνει μια φωτογράφιση για δυσφήμηση μαλλιών, με τους κριτές να βαθμολογούν το ύφος και το στήσιμο των κοριτσιών στην φωτογράφιση. Τα κορίτσια γενικά τα πήγαν αρκετά καλά, ενώ μια διαγωνιζόμενη είπε πως τα κορίτσια με γαλάζια μάτια δυσκολευτήκαν να δώσουν το σωστό ύφος αφού η φωτογραφίες ήταν μαυρόασπρες.

Στο τέλος του τρίτου Live ανακοινωθήκαν οι δυο προτεινόμενες για αποχώρηση στο επόμενο live. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS