ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Τίτλοι τέλους για αγαπημένη κυπριακή σειρά

Η ανακοίνωση της παραγωγής

Ζωή Τουτουντζίδου

Η αγαπημένη σε όλους μας κωμική κυπριακή σειρά «Η Πεθερά» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν.

Την ανακοίνωση έκανε ο παραγωγός της σειράς Γαλίνης Νίκος μέσα από ανάρτηση του στο Facebook, γνωστοποιώντας πως η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά κατεβάζει αυλαία στο τέλος της σεζόν, με το τέλευταίο επεισόδιο να προβάλεται στα τέλη του Μαΐου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Η Πεθερά (@h_pethera)

Γράφοντας σε ανάρτηση του «Έκλεισε σήμερα ο δεύτερος Κύκλος της σειράς Πεθερά .Μια ακόμα παραγωγή της Galinis Production Studio ολοκληρώνει τα γυρίσματα της.Οι προβολές των επεισοδίων θα ολοκληρωθούν τέλη  .Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της παραγωγής ηθοποιους και τεχνικούς που από την πρώτη στιγμή του πιλοτικού επεισοδίου πίστεψαν στην ιδέα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο sigma στον Χρύσανθο Τσουρουλη και τον Ιωσηφ Ιωσηφ που μέσα από δύσκολους καιρούς οικονομικής κρίσης και Πανδημίας στήριξαν την πρόταση της εταιρείας μας. Μεγάλη η βοήθεια και στήριξη από τον Δημήτρη Τοκαρη που καθοδήγησε τηλεοπτικά το σενάριο για να γίνει η σειρά ευχαριστούμε Δημήτρη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αδελφικό φίλο Σοφοκλη Κασκαουνια ο οποίος ήταν και η αιτία να ξεκινήσει η σειρά αφού ένα σατυρικό σκετσάκι στη Παραδοσιακή Βραδιά για ένα βίντεο της Ελενας Γαλαταριωτη δημιούργησε την ιδέα να φτιάξουμε αυτή τη σειρά.Σας ευχαριστώ όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες το μοντάζ τον ήχο την παραγωγή την σκηνοθεσια όλους .Καλό καλοκαίρι μιας και μπαίνει δυναμικά και τα καλύτερα έρχονται φτάνει να έχουμε υγεία .Σας ευχαριστώ ……»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση