ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Emily Ratajkowski πρόκειται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο

Θα έχει τίτλο

newsroom must

Στά μέσα Μαΐου η Emily Ratajkowski αποκάλυψε πως εκμεταλλεύεται την καραντίνα γράφοντας ένα βιβλίο με δοκίμια. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο εκείνη το γνωστό μοντέλο είπε: "Έχω έτοιμα περίπου δέκα, αλλά προσπαθώ να τα τελειοποιήσω- κυρίως αυτό έκανα στην απομόνωση. Ίσως αυτό να ήταν και το μόνο καλό της πανδημίας", και έπειτα πρόσθεσε "Θα έλεγα ότι είναι σαν βιογραφία, με πολιτική σκέψη. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου σαν μοντέλο αλλά και σαν κάποια που εξαργύρωσε την εικόνα της, αλλά έπεσε και λίγο θύμα αυτής. Είναι περίπλοκο. Εξετάζω τα πάντα υπό φεμινιστικό πρίσμα, προσπαθώντας να βρω κάποιες απαντήσεις. Σίγουρα δεν τις έχω όλες ακόμα, και ίσως δεν θα τις έχω ποτέ". Οι μήνες πέρασαν και το βιβλίο της, είναι πλέον γεγονός!

Το διάσημο μοντέλο μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε πως σύντομα το "My Body”, όπως ονομάζεται το βιβλίο της, θα εκδοθεί σύντομα.  "Mε ενθουσιασμό και ταπεινότητα ανακοινώνω ότι το βιβλίο μου "My Body" θα εκδοθεί από την Metropolitan Books", έγραψε. "Είναι σουρεαλιστικό το ότι συνεργάζομαι με έναν εκδοτικό οίκο που έχει δημοσιεύσει τόσους συγγραφείς που θαυμάζω ((Noam Chomsky! Edward Snowden!). Τώρα είναι η ώρα να πιάσω δουλειά".

Όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκο Metropolitan Books πρόκειται για μια συλλογή από δοκίμια "για τη σημασία του να είσαι γυναίκα, για το πώς οι άντρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες και τους λόγους που εκείνες το επιτρέπουν".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS