ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το ειρωνικό σχόλιο τραγουδιστή στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τις τελευταίες ημέρες το νέο τραγούδι του Tus που αναφέρεται στα κατεχόμενα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους να σχολιάζει το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο ανάμεσα σε άλλα αναφέρει και την ατάκα ''Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες.''

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου θέματος η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους επικοινώνησε με τον τραγουδιστή για να του ζητήσει να σχολιάσει το θέμα, και αυτός ζήτησε τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σε email, παρόλο που τελικά δεν απάντησε ποτέ. Μάλιστα, ο ράπερ επέλεξε να στείλει την απάντησή του στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και την ομάδα της, μέσω Instagram, δημοσιεύοντας ένα insta story με απόσπασμα της εκπομπής και γράφοντας ''Όταν μια μέρα πριν κοροϊδεύουν τα κομμάτια σου και μια μέρα μετά σε παρακαλάνε για συνέντευξη!''.

Μετά από αυτό, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έσπευσε να ξεκαθαρίσει την θέση της λέγοντας πως σέβεται την θέση του τραγουδιστή και πως είναι δικαίωμά του να απαντήσει στα σχόλια που έκαναν όπως ο ίδιος κρίνει. Ωστόσο ο Tus φαίνεται πως παρακολουθεί πολύ στενά όσα συμβαίνουν στην εκπομπή, αφού με ένα νέο instastory απάντησε ξανά στην παρουσιάστρια λέγοντας ''Επιτέλους βρήκα μια γυναίκα που να με καταλαβαίνει! Θα με παντρευτείς;''.

Το σχόλιο του τραγουδιστή έκρυβε μια ειρωνεία ενώ φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το νέο του τραγούδι, αφού στο instastory που έκανε με αναφορά στην Κύπρια παρουσιάστρια, έβαλε και το link από το video clip του.

Τα σχόλια δικά σας…

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS