ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το Madame Tussauds του Βερολίνου «πέταξε» τον Donald Trump στα σκουπίδια

Oops, η είδηση αυτή μάλλον δεν θα αρέσει και τόσο στον πλανητάρχη

newsroom must

Όσο περίεργο και αν σας ακούγετε, το Madame Tussauds του Βερολίνου τοποθέτησε το κέρινο ομοίωμα του Aμερικανού Προέδρου Donald Trump σε έναν κάδο απορριμμάτων και με αυτή του την κίνηση... αποκάλυψε τις προσδοκίες του ενόψει των προεδρικών εκλογών της Τρίτης 3/11.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, σε μια ενέργεια που παραπέμπει σε εσκεμμένη προσβολή, το κέρινο ομοίωμα του προκατόχου του, του Barack Obama, ο οποίος θεωρούσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel ως μια από τις στενότερες συμμάχους του, παρέμεινε στη θέση του, να χαμογελάει πλατιά.

Αναφερόμενη στην κίνησή τους,  η διευθύντρια μάρκετινγκ του μουσείου, Orkide Yalcindag, είπε: "Η σημερινή ενέργεια έχει μάλλον συμβολικό χαρακτήρα ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ" και πρόσθεσε: "Εδώ στο Madame Tussauds του Βερολίνου απομακρύναμε το κέρινο ομοίωμα του Donald Trump ως προκαταρκτικό μέτρο".

Να σημειώσουμε πως στις δημοσκοπήσεις, ο Trump υπολείπεται του Δημοκρατικού αντιπάλου του Joe Biden εδώ και μήνες, εν μέρει λόγω της εκτεταμένης δυσαρέσκειας των πολιτών για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία της Covid-19. Πρόσφατα ωστόσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ανακτά κάποιο έδαφος σε μερικές από τις αμφίρροπες Πολιτείες.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βερολίνου φιλοξενεί αγάλματα και άλλων Αμερικανών πρώην προέδρων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, εκείνο του Trump ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον χώρο.


Πηγή φωτογραφίας: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS