ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το MadWalk 2015 by Aperol Spritz ολοκληρώθηκε με τους καλύτερους οιωνούς

Σταύρη Φράγκου

23:40: Όπως ήταν αναμενόμενο το πέμπτο MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ολοκληρώθηκε με τους καλύτερους οιωνούς. Η μόδα και η μουσική έγιναν ένα χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

23:20: Η εντυπωσιακή και σέξι Ελένη Φουρέιρα στην πασαρέλα με μαγευτικές δημιουργίες Vrettos Vrettakos.

23:15: Οι Bang La Decks με Vrettos Vrettakos στη σκηνή κάνουν το κοινό να παραμιλάει.

23:02: Το όμορφο μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου περπάτησε στην σκηνή του MadWalk by Aperol Spritz και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

23:00: Η Demy στη σκηνή με Konstantinos Melis by Laskos.

22:50 Ο Νίνο στη σκηνή με δημιουργία Dimitris Petrou μαγνητίζει τα βλέμματα.

22:45: Στην πασαρέλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νυφικό Celia Kritharioti.

22:40: Στη σκηνή οι Boys and Noise με Celia Kritharioti. Επίσης παρουσιάσε και την παιδική σειρά του brand της 5226.

22:33: Στη σκηνή ο Σταν με τον νικητή του διαγωνισμού του MAD Ιωάννη Ρουμελιώτη.

22: 27: Στη σκηνή με την παρουσιάστρια της βραδιάς βρίσκεται ο Απόστολος Μητρόπουλος.

22:25: Οι Vegas και Xenia Ghali στην σκηνή με BSB.

22:20: Όλα τα μοντέλα κρατάνε ταμπελάκια «Stop bullying»

22:16: Axel και Μαρία Έλενα Κυριάκου στην σκηνή τραγουδώντας το «Take me to church»

22:10: Η όμορφη παρουσιάστρια απολογήθηκε στο κοινό της γιατί ταλαιπωρείται από μια ίωση και είναι βραχνιασμένη.

22:09: H Shaya, η Courtney και η DJ Μαρία Αντωνά στην σκηνή με ρούχα natargeorgiou και ακολούθησε catwalk μαζί με το διάσημο μοντέλο και κορίτσι του Mad Έβελυν Καζαντζόγλου

22:07 Στη σκηνή η λατρεμένη παρουσιαστρια Κάτια Ζυγούλη

22:05 Tην παρασαρέλα άνοιξε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό

22:00:  Η Angelika Dusk με atelier Λουκία.

21: 55: Η παρουσιάστρια Κάτια Ζυγούλη έκανε την εμφάνιση της στην πασαρέλα κερδίζοντας το χειροκρότημα, των θεατών!

21:50: Η pop star Ελένη Φουρέιρα με το δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, βρίσκεται τώρα στην σκηνή του MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, με το τραγούδι «Ladies Stand up». Η βραδιά προβλέπετε άκρως μαγική!

21:27: Σε λίγα μόνο λεπτά αρχίζει το φαντασμαγορικό show, με εμάς να σας μεταδίδουμε λεπτό προς λεπτό τον παλμό βραδιάς, όπου η μόδα συναντά την μουσική!

21:20: Η Τζένη Μπαλατσινού με την μικρή της κόρη, έδειχναν υπέροχες με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν ασταμάτητα. 

21:05: Ο Θέμης Γιωργαντάς μόλις πάτησε το πόδι του στο κόκκινο χαλί για τις «κλασικές» φωτογραφίες οι θαυμάστριες του, τον παρακαλούσαν για μια selfie, χωρίς αυτός να μπορεί να αρνηθεί.

21:00: Ο Θοδωρής Μαραντίνης από το συγκρότημα Onirama εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και από όσο έχουμε πληροφορηθεί μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, καθώς θα κορυφώσουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση.

20:50: O Νίνο, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ελένη Φουρέιρα και το συγκρότημα Vegas, μόλις κατέφθασαν στο κόκκινο χαλί!

20: 35: Λαμπερή όπως μας έχει συνηθίσει η Έβελυν Καζαντζόγλου, παρουσιάστρια του φετινού Cyprus Madwalk by Gliss, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου, κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα bohemian σύνολο και ψηλοτάκουνες γόβες με κορδόνια Sante.

20:30: Η σέξι Θωμαή Απέργη, η γλυκιά Josephine και η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision Μαρία Έλενα Κυριάκου έχουν καταφθάσει στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισαν τα βλέμματα.  Όλες πανέμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, νιώθουν έτοιμες για την μεγάλη βραδιά!

20:17: Η Courtney Parker κέρδισε τις εντυπώσεις με λαμπερή κόκκινη δημιουργία από τους σχεδιαστές natargeorgiou.

20:14: Η Shaya, ο Franito και η Demy κάνουν τις πρώτες δηλώσεις στο κόκκινο χαλί.

20:10: Οι πρώτες αφίξεις έχουν ήδη κατακλύσει το Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τις λαμπερές παρουσίες να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Έφτασε επιτέλους η μέρα για το μεγάλο event του Madwalk 2015 by Aperol Spritz για πέμπτη συνεχή χρονιά.  Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς θα είναι η Κάτια Ζυγούλη, ενώ όπως είδαμε και στο λογαριασμό της στο Instagram κατά την διάρκεια της χθεσινής πρόβας την επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Το event της μόδας και της μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". Το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και την σκηνοθεσία του show ο Κώστας Καπετανίδης.

Διάσημοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και διάσημοι σχεδιαστές βάζουν τις τελευταίες πινελιές για την αποψινή βραδιά.
Celebrities που θα συμμετέχουν στο φετινό Madwalk by Aperol Spritz δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από τις πρόβες τους.

Η βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις με special Fashion Act από τον Stan. Η pop star Ελένη Φουρέιρα με το δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του φετινού MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ενώ το εντυπωσιακό φινάλε θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο party, με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama να κορυφώνουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS