ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tο μήνυμα της Αννίτας Δημήτριου για την μαύρη επέτειο της Κύπρου

Δείτε την ανάρτησή της

Ριάνα Στυλιανού

Σαν σήμερα 20 Ιουλίου, συμπληρώνονται 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, που οδήγησε στην κατοχή μεγάλου τμήματος του νησιού μας. Με αφορμή τη μαύρη επέτειο, πραγματοποιούνται αρκετές εκδηλώσεις μνήμης για να τιμηθούν οι πεσόντες και να επιδοθούν οι δέουσες τιμές.

Έτσι και η Αννίτα Δημητρίου, δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή τη μέρα να περάσει χωρις να δώσει και το δικό της μνήμα, γι’ αυτό και έσπευσε στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις και μοιράστηκε ένα μια σειρά από φωτογραφίες από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Η Πρόεδρος Βουλής των Αντιπροσώπων φόρεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ένα total black σύνολο για να συμβολίσει το πένθος και να τιμήσει αυτούς που έχασαν τη ζωή τους.

Η λεζάντα που συνόδευσε η Πρόεδρος Βουλής των Αντιπροσώπων ήταν η εξής:

«#20 Ιουλίου Αττίλας 1974

Είναι πολιτικά παράδοξο όσο και αδιανόητο σχεδόν μισό αιώνα μετά, εν έτη 2023 η ευρωπαϊκή Κύπρος να παραμένει μοιρασμένη. Να μετράει αγνοούμενους, κλεμμένες περιουσίες, συρματοπλέγματα κατεχόμενα εδάφη, παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έκνομες ενέργειες.

Δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με κάθε μέσο κι από κάθε βήμα για την ανατροπή των τετελεσμένων, την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.

Δεν ξεχνάμε! Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε στη λήθη ούτε στην απραξία.

Η ιστορία δεν παραχαράσσεται ούτε με στημένες φιέστες ούτε με παράνομες καθόδους

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS