ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To μήνυμα της Αννίτας Δημητρίου προς όλους τους μαθητές

«…Να θυμάστε ότι έχετε μια τεράστια δύναμη στα χέρια σας... Τη δύναμη της γνώσης!»

Ριάνα Στυλιανού

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά 2023-24, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, θέλησε να ευχηθεί σε όλους του μαθητές και μαθήτριες καλή αρχή.

Η Αννίτα με μια ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, σήμερα 11 Σεπτεμβρίου, πιο συγκεκριμένα πριν από σχεδόν μια ώρα, ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στα παιδιά και τους εφήβους.

Η ίδια ωστόσο έδωσε περισσότερη έμφαση στα «πρωτάκια» όπως τα αποκάλεσε, για τον νέο κόσμο που ξετυλίγεται αυτή τη χρονιά μπροστά τους, μπαίνοντας στη μικρή κοινωνία του σχολείο, που είναι κατ' ακρίβειαν μια μικρογραφία της κοινωνίας μας γενικότερα.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, που ομολογώ ότι κάθε επαφή μαζί τους με εκπλήσσει ευχάριστα με την ευρηματικότητα και την αφοπλιστική τους ειλικρίνεια εύχομαι μια δημιουργική χρονιά γεμάτη όμορφες και αξέχαστες στιγμές. Να θυμάστε ότι έχετε μια τεράστια δύναμη στα χέρια σας... Τη δύναμη της γνώσης! Ειδικά για τα πρωτάκια μας σ' αυτό τον νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά τους.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS