ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το στοργικό φιλί του Αναστασιάδη στη κόρη του Χριστοδουλίδη

Ο Νίκος Αναστασιάδης παρέδωσε τα κλειδιά του προεδρικού στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση της σύνθεσης του κυβερνητικού σχήματος ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε διαβεβαίωση ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων και αναλαμβάνει και επίσημα την Προεδρία της Κύπρου.

Μετά την τελετή και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Νίκος Χριστοδουλίδηςμετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου παρέλαβε τα κλειδιά από τον απερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Εκεί, τόσο ο Νίκος Αναστασιάδης, όσο και η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη υποδέχτηκαν το νέο προεδρικό ζεύγος με χαρά, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης όπως είδαμε σε βίντεο από τη live μετάδοση των στιγμιοτύπων, αγκάλιασε και φίλησε στοργικά στο μέτωπο τη μικρότερη κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη και της Φιλίππας Καρσερά.

Να σημειώσουμε ότι οι τρεις μικρότερες κόρες του προεδρικού ζεύγους, ανέμεναν στο προεδρικό μέγαρο τους γονείς τους και μπήκαν μαζί μέσα, ενώ η μεγαλύτερη κόρη τους, Ιωάννα, η οποία ήταν και αυτή που υπέβαλε την υποψηφιότητα του πατέρα της, δεν ήταν "παρών" καθώς επέστρεψε στην Γαλλία, όπου και σπουδάζει.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.

Να σημειώσουμε πως ο από απόψε τέως πρόεδρος της δημοκρατίας, αγκάλιασε την μικρή τρυφερά και στην φωτογράφιση των δύο προεδρικών οικογενειών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS