ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το συγκινητικό μήνυμα της Πρώτης Κυρίας για την μαύρη επέτειο της εισβολής

«49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να είσαι μακρυά από το σπίτι σου, τις εκκλησιές, τα χώματα σου»

Μαρία Σάββα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά, εξέφρασε το συναισθήματά της για την μαύρη επέτειο της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο, που σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου συμπληρώνει 49 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μια συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο παιδάκια και πίσω τους να φαίνονται σκηνές που έμεναν πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους.

«Όσο μεγαλώνουμε, η ωριμότητα οδηγεί σε μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της τραγωδίας των όσων έζησαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Εκδιώχθηκαν βάναυσα από τα σπίτια τους και άρχισαν ξανά από το μηδέν μετρώντας τις πληγές τους, ανθρώπινες απώλειες, οικονομική, κοινωνική, συναισθηματική καταστροφή», έγραψε αρχικά.

«49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να είσαι μακριά από το σπίτι σου, τις εκκλησιές, τα χώματα σου. Η Κύπρος βίωσε και βιώνει προσφυγιά. Η Κύπρος Δεν Ξεχνά. Η Κύπρος, όλοι εμείς, θέλουμε λύση. Μία πατρίδα, επανενωμένη και ελεύθερη. Όλοι Κύπριοι μαζί σε συνθήκες ειρήνης. Αυτό θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο στους πεσόντες, αγνοουμένους, στα παιδιά τους, στους ηρωικούς εγκλωβισμένους μας», συμπλήρωσε η Πρώτη Κυρία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS