ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

True Story: Πάολα Ρεβενιώτη - «Ό,τι έκανα το έκανα για την αξιοπρέπειά μου»

newsroom must

Στην Κύπρο έγινε γνωστή, μετά την παρέμβαση της αστυνομίας στην έκθεσή της. Ποια είναι όμως πραγματικά η Πάολα Ρεβενιώτη;

Η τρανς-σύμβολο της γκέι κοινότητας και διεκδίκησης των δικαιωμάτων στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’80, μιλά στο must για τη ζωή και τη δουλειά της, σε μια συνέντευξη χωρίς κόμπλεξ και ταμπού. «Δοξάστηκα, έδειξα πράγματα, έκανα έρωτα, με ερωτεύτηκαν και έζησα φοβερές εμπειρίες! Δεν κακοπέρασα στη ζωή μου».

Η Πάολα Ρεβενιώτη εκφράζει τον θυμό και την απογοήτευσή της όσον αφορά στην έκθεση που πραγματοποίησε στην Κύπρο, με το κράτος να παρεμβαίνει ώστε κάποιες από τις φωτογραφίες της να αφαιρεθούν λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. «Είμαι θυμωμένη, πώς γίνεται να μην είμαι; Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ψώνιο με τον φακό, αλλά επειδή έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά αυτές, οι φωτογραφίες μου βγήκαν πάρα πολύ, αποτυπώνουν μια ολόκληρη ερωτική εποχή της Αθήνας που πλέον δεν υπάρχει…».

Τι λέει για τα δικαιώματα των γκέι, ποιες γνωστές προσωπικότητες γνώρισε στη ζωή της και ποιες συμβουλές της έχουν δώσει; Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Πάολας Ρεβενιώτη στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο στα περίπτερα.

Ακόμη διαβάστε:
Βαλεντίνα Elsayed: Αποκαλυπτική στο must Ιανουαρίου
Pocket size ημερολόγιο δώρο με το must Ιανουαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS