ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Trump: «Θα πάμε στο Ανώτατο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση»

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους αμερικανούς πολίτες που ψήφισαν αλλά και την πρώτη κυρία και την οικογένεια μου

Την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να σταματήσει η προσθήκη νέων επιστολικών ψήφων προανήγγειλε ο Ντόναλντ Trump, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κερδίσει αλλά δεν αφήνουν τους ψηφοφόρους του να πανηγυρίσουν.

Η δηλώσεις Trump:

Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα, νικήσαμε στο Τέξας και στο Οχάιο. Πιστεύουμε ότι κερδίσαμε και την Τζόρτζια, δεν μπορούν να μας φτάσουν εκεί. Μάλλον έχουμε κερδίσει και τη Β. Καρολίνα. Στην Αριζόνα μπορεί να κερδίσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους αμερικανούς πολίτες που ψήφισαν αλλά και την πρώτη κυρία και την οικογένεια μου.

Δεν χρειαζόμαστε την Αριζόνα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πάρουμε, και βέβαια κερδίζουμε την Πενσιλβανία με μια τρομερή διαφορά. Είμαστε 690 χιλιάδες ψήφους μπροστά στην Πενσυλβάνια. Είναι σχεδόν αδύνατο να μας φτάσουν στην Πενσυλβανία, νικάμε και στο Μίσιγκαν με διαφορά 300.000 ψήφων, είμαστε μπορστά και στο Ουισκόνσιν.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και οι αντίπαλοι μας θέλουν να μας πάνε στα δικαστήρια. Η Φλόριντα και το Τέξας ήταν τρομερές νίκες.

Αυτή είναι μια απάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες και το έθνος μας. Είναι μια ντροπή για τη χώρα μας, πραγματικά τις κερδίσαμε τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το έθνος μας. Δεν θέλουμε να βρουν «μαγικά» κάλπες στις 4 τα ξημερώματα. Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση, δεν πρέπει να προσθέτουν ψήφους.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση