ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Victor Vernicos: ''Όσα συνέβησαν ήταν γραφτό να γίνουν''

Η ανάρτηση του μετά το τέλος της eurovision.

Μαρία Καραμάνου

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media και τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ο Victor Vernicos αποφάσισε να αφιερώσει τη δημοσίευσή του στο Instagram σε όσους τον υποστήριξαν. Μέσα από το προφίλ του, ανέβασε φωτογραφίες από την εμφάνισή του στη Eurovision και άλλες στιγμές που έζησε στον διαγωνισμό.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, εμφανίζεται δίπλα στη φετινή νικήτρια, Loreen, καθώς και δίπλα στην Ρουσλάνα, που κέρδισε τη Eurovision το 2004.

Με αυτήν τη δημοσίευση, φαίνεται ότι ο Victor επιλέγει να εστιάσει στη θετική πλευρά της εμπειρίας του στη Eurovision και να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε κάτω από τη δημοσίευση του, «Νιώθω τόσα πολλά που θέλω να πω αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο που θέλω πραγματικά να σας πω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει τους άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα :). Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε εδώ: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση