ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ξεχώρισε το MADcy στα MAD VMA

Κάθε στιγμή από τα 11α MAD VMA μας χάρισε το instagram του, μέσα από φωτογραφίες από τη σκηνή, το κόκκινο χαλί αλλά και τα παρασκήνια. Όσο οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες έτρεχαν να ετοιμαστούν, η κάμερα του MADCy δεν σταμάτησε να τους ακολουθεί παντού.

Τις ευχές τους στο MAD Κύπρου, έστελναν όλοι οι καλλιτέχνες καθώς πόζαραν στον φακό για χάρη του instagram του καναλιού.  Με το που άκουγαν για την Κύπρο ενθουσιάζονταν και ξεκινούσαν να λένε πόσο πολύ αγαπάνε το νησί μας. Μάλιστα ο Άρης των REC εξέφρασε το παράπονό του που το MADCy τους πήρε το καλύτερο κορίτσι, την Εβελυν Καζαντζόγλου.

Τα καλύτερα για το MADCy ακούστηκαν κι όταν το MADCy girl Έβελυν Καζαντζόγλου ανέβηκε στη σκηνή για την ανακοίνωση του νικητή στην κατηγορία  «Καλλιτέχνης της χρονιάς Κύπρος». Ο Θέμης Γεωργαντάς την υποδέχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο, υπενθυμίζοντας πως κάθε χρόνο κάνει όλο και πιο σέξι εμφανίσεις, όμως πέρσι που εμφανίστηκε με καυτό κορμάκι και φούστα. «Θα σε απογοητεύσω φέτος», του απάντησε η παρουσιάστρια που φόρεσε για την βραδιά ένα υπέροχο λευκό μάξι φόρεμα. Του έδειξε όμως τα σκισίματα του φορέματος και την αποκαλυπτική πλάτη για να τον ενθουσιάσει. «Τώρα παρουσίασε το βραβείο με γυρισμένη την πλάτη», την πρότεινε ο Θέμης και ξέσπασαν στα γέλια.

Ο Έλληνας παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο «αδελφάκι» του MAD Greece, όπως το αποκάλεσε, MADCy το οποίο όπως ανάφερε σκίζει! Μάλιστα πρότεινε μετά το πρόσφατο Cyprus madwalk, να γίνουν σύντομα τα MAD VMA Κύπρου. «Με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά φυσικά», πρόσθεσε γελώντας η Έβελυν.

 Τραγουδώντας το κομμάτι «Χειρότερη» η παρουσιάστρια κάλεσε στη συνέχεια στη σκηνή την Ελένη Χατζίδου και τον Τρύφωνα Σαμαρά για να απονείμουν το βραβείο στον Κώστα Μαρτάκη. Η τραγουδίστρια ρώτησε τον γνωστό hairstylist αν έχει πάει ποτέ στην Κύπρο, με τον ίδιο να ξεκινά να μιλά για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για το νησί μας. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί, μιας και δήλωσε πως η Κύπρος έχει πολύ όμορφα μελαχρινά αγόρια.

Η μετάδοση του MadVMA 2014 στην Κύπρο είναι μία προσφορά της CytaMobile Vodafone.


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS