ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Το ειρωνικό story του σεφ.

Μετά την πρόσφατη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άκη Πετρετζίκη και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram για την "παρθενογένεση" μιας συνταγής, ο σεφ έρχεται με νέο story να ρίξει αλάτι στην πληγή.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση στο Ιnstagram στην οποία κατηγορούσε (χωρίς όνομα φυσικά) τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος έτυχε να κάνει μια συνταγή (γαλατόπιτα Μάνης) και να τη παρουσιάσει ως δική του.

Όταν η γνωστή μαγείρισσα το αντιλήφθηκε έγινε έξω-φρενών και με post της μίλησε για αντιγραφές που γίνονται συχνά, ενώ η ίδια ποτέ δε καταδεχόταν σε ολόκληρη την καριέρα της να αντιγράψει κανένα.

Φυσικά, ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε με χιούμορ μέσω story στην εν λόγω κατηγορία γράφοντας: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Με νεό του story δίνει έκταση στο συμβάν και με ειρωνικό θα λέγαμε τρόπο αναρωτιέται: "Ποιος κάνει καλύτερη γαλατόπιτα;"

Φαίνεται να τον ενόχλησε αρκετά η συμπεριφορά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, διότι ο Άκης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές που είναι λίγο πιο πικάντικες.

Δείτε το 'ειρωνικό' story παρακάτω:

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ