ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: ''Δεν βασίστηκα ποτέ σε φιλίες και σε καλές δημόσιες σχέσεις''

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον ανταγωνισμό και τη σχέση της με τους τηλεθεατές.

newsroom must

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με είκοσι χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, έχει κτίσει την εικόνα της με πολλές ώρες δουλειάς, θυσίες, δυσκολίες αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, μέχρι να καταλήξει σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σταθερές αξίες της κυπριακής τηλεόρασης.

Φωτογραφημένη στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε τον δικό της απολογισμό της πολύχρονης πορείας της αλλά και μιας χρονιάς που εύκολα μπορεί να θεωρηθεί μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας.

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στην Ειρήνη Χριστοφόρου, διευθύντρια του περιοδικού must, για την προσωπική της ζωή, τον ανταγωνισμό και τη σχέση της με τους τηλεθεατές.

Με δυο λόγια πώς θα περιέγραφες την πορεία σου; 
Θα την περιέγραφα όμορφα άγρια. Θέλω να πω ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε πάρα πολλές επιλογές για το πώς θα καταγράψουμε μία πορεία. Οι δικές μου επιλογές ήταν πάντα οι δύσκολες διαδρομές με τον κόπο και τη δουλειά μου. Δεν βασίστηκα ποτέ σε φιλίες, σε λυκοφιλίες και σε καλές δημόσιες σχέσεις. Δεν στήριξα κανένα από τα όνειρά μου σε ξένες πλάτες, γι’ αυτό σου λέω ότι όλο αυτό είναι το πιο δύσκολο. Έχει, όμως, μία απίστευτη ομορφιά. 

Από την αρχή μέχρι τώρα, πώς βλέπεις το μέλλον της τηλεόρασης, ειδικά με τα νέα δεδομένα; 
Η τηλεόραση αλλάζει όπως αλλάζουν όλα γύρω μας. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις εσύ τον τρόπο να προσαρμόζεσαι στα καινούργια δεδομένα. Δεν μπορώ να ξέρω για πόσα χρόνια θα υπάρχει τηλεόραση. Όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, νομίζω ότι αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Ίσως να υπάρχει αλλά με διαφορετική μορφή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα υπέροχο Μέσο που έχει κρατήσει άπειρες ώρες συντροφιά σε όλους μας. 

*Την συνέντευξη της Χριστιάνας Αριστοτέλους μπορείτε να την διαβάσετε στο must Iανουαρίου. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση