ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών ο τραγουδιστής

Για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει κάτι τέτοιο

Μετά την δικαστική απόφαση, όπου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή στον Θοδωρή Μαραντίνη, σιγά-σιγά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα της διατροφής των παιδιών του τραγουδιστή και της Σίσσυς Χρηστίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Θοδωρής Μαραντίνης φαίνεται να ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του, από την πρώην σύζυγό του.

Για πρώτη φορά ακούμε ότι ο front man των Onirama ζητάει κάτι τέτοιο από την παρουσιάστρια. Ο τραγουδιστής από τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους, συμμετείχε στην καμπάνια συνεπιμέλειας, χωρίς να αφήνει να εννοηθεί κάποιο πρόβλημα συνεννόησης, σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά τον χωρισμό τους, μοιράστηκαν τα περιουσιακά τους στοιχειά και αποφάσισαν και για την επιμέλεια των παιδιών τους, με την Σίσσυ να παίρνει την πλήρη επιμέλεια και ο Θοδωρής να βλέπει τα παιδιά του δύο φορές την εβδομάδα.

Ανάμεσα στα συμφωνηθέντα, ήταν και το ποσό που θα κατέβαλλε ο τραγουδιστής, το οποίο ήταν 2.000 ευρώ τον μήνα, για κάθε ένα από τα δύο παιδιά του. Όπως αναφέρθηκε, όλα αυτά είχαν υπογραφεί επίσημα, με τη συμφωνία και των δύο. Το ρεπορτάζ της εκπομπής υποστηρίζει επίσης, ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και οι μάρτυρες υπεράσπισής της, Χριστίνα Κοντοβά και Πάνος Σταματόπουλος, δήλωσαν ότι ο τραγουδιστής πλήρωνε το ποσό για τρεις μήνες, ενώ ύστερα έπαψε να καταβάλλει τα χρήματα.

Αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, ο Θοδωρής αντιπρότεινε στη Σίσσυ να δίνει 3.000 ευρώ και για τα δύο παιδιά, όμως, το ποσό δεν εμφανίστηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της παρουσιάστριας. Ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από αυτές τις εξελίξεις εμφανίστηκε τρεις φορές στα δικαστήρια, για να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του και έχασε και στα τρία δικαστήρια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση