ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χριστίνα Παππά: «Ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» η ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στην εφηβεία από τους γονείς της, την εγκυμοσύνη της σε μικρή ηλικία αλλά και για την πρώην σύντροφο του γιου της, Ζόζεφιν.

Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα Παππά είπε: «Έκανα παιδί στα 16 μου. Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να αργήσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι»

Στην συνέχεια δήλωσε: «Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει»Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην πρώην σύντροφο του γιου της, λέγοντας: «Την κοπέλα του γιου μου, τη Ζόζεφιν την αγάπησα, όταν ήταν στο σπίτι την χάζευα, ήταν πολύ όμορφη. Υπήρξε και κοπέλα του γιου μου που δεν την συμπαθούσα και ήμουν μακριά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS