ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ζέλα Χριστοδουλίδη: Με το αεροσκάφος του Ωνάση

Το θρυλικό αεροσκάφος θα συντηρηθεί από την κυπριακή εταιρεία Zela Aviation.

Μαρία Καραμάνου

Η Ζέλα Χριστοδουλίδη μοιράστηκε όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν μέσω μιας πρόσφατης ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το Boeing 727, το αεροσκάφος που είχε αγοραστεί το 1968 από τον Αριστοτέλη Ωνάση για τον θρυλικό στόλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, μετά τη συντήρηση και ανακαίνιση του, θα φυλαχθεί προσωρινά μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση για τον χώρο που θα το φιλοξενήσει.

Μια φωτογραφία του αεροσκάφους ανέβηκε και από έναν φίλο της Ζέλας, ο οποίος έγραψε, «Η κληρονομιά του Ωνάση συνεχίζεται με τους φίλους μου». Το αεροσκάφος πρόσφατα αποκτήθηκε από την κυπριακή εταιρεία Zela Aviation, συνεχίζοντας έτσι την ιστορία και την κληρονομιά του διάσημου επιχειρηματία.

Πρόκειται για ένα BAC1-11, το οποίο βρίσκεται στα χρώματα της Ελληνικής Αεροπορίας και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα αεροσκάφη αυτού του τύπου παγκοσμίως. Αρχικά, το αεροσκάφος ανήκε στο στόλο της Cyprus Airways για πολλά χρόνια. Μετά από τη συντήρησή του, θα δοθεί ως δωρεά στο Δήμο Λαυρίου. Σύμφωνα με τα σχέδια, αναμένεται να τοποθετηθεί δίπλα από το λιμάνι της πόλης, δίνοντας έτσι τον αξιόλογο χώρο που του αρμόζει.

Αρχική ιδέα ήταν το αεροσκάφος να μεταφερθεί στην Κύπρο, αλλά η διαδικασία μεταφοράς ήταν αρκετά δύσκολη.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS