ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Zeus Tower – Signature Collection»: Ο εντυπωσιακός πύργος από τον Όμιλο Εταιρειών Λεπτός

Στην καρδιά της Λεμεσού, πάνω στη θάλασσα ο εντυπωσιακός πύργος Zeus

newsroom must

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στο Limassol Blu Marine, πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Εταιρειών Λεπτός η φαντασμαγορική παρουσίαση του δεύτερου εντυπωσιακού οικιστικού πύργου «Zeus Tower – Signature Collection», στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στους προσκεκλημένους.

Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός είναι ο μεγάλος, ηγετικός όμιλος στην ανάπτυξη γης στην Κύπρο, με ιδρυτή τον Μιχαλάκη Λεπτό. Με μια ιστορία που μετράει ήδη από τη δεκαετία του ΄60, ο Όμιλος Λεπτός καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του συνεχίζει να δημιουργεί δυναμικά, πρωτοπόρα και διαχρονικά έργα, με καινοτομία και το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες κάθε εποχής.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το Zeus Tower, στην καρδιά της Λεμεσού, στο Limassol Blu Marine που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και συνδέει την παλιά πόλη της Λεμεσού και τη μαρίνα με την άλλη πλευρά της πόλης. Η ανάπλαση της Ακταίας Οδού μετατρέπει την περιοχή στη νέα Ριβιέρα της Ευρώπης, όπου φιλοδοξεί να γίνει κέντρο έλξης τόσο για τους Κύπριους, όσο και για τους τουρίστες που θα επισκέπτονται το νησί μας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη της τεχνολογικής καινοτομίας.

Το υποσχόμενο έργο - ορόσημο, Limassol Blu Marine παρουσίασε τη διαθεσιμότητα πώλησης των διαμερισμάτων του ZEUS TOWER – SIGNATURE COLLECTION, ένα κτήριο με 30 ορόφους. Τα 106 επιπλωμένα διαμερίσματα του πύργου Zeus, είναι μέρος της πολυτελούς συλλογής Signature Collection. Αποτελούνται από 1 μέχρι 5 υπνοδωμάτια, με μοναδικές κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, όλα σχεδιασμένα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα διαμερίσματα του πρώτου πύργου (Poseidon) από άτομα της εταιρείας και να θαυμάσουν από ψηλά τη μοναδική θέα της Λεμεσού. Παράλληλα, στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε ο δεύτερος πύργος Zeus Tower – Signature Collection του Limassol Blu Marine.

Κατά την ομιλία του ο Concept Architect του έργου κ. John Dowes, του μεγάλου αρχιτεκτονικού οίκου Benoy, ανέφερε ότι «το υπό ανέγερση Limassol Blu Marine αποτελεί το πρώτο έργο πρωτοποριακής ανάπτυξης της περιοχής, το οποίο συνδυάζει εργασία, κατοικία και αναψυχή». Στόχος του έργου, μεταξύ άλλων, ήταν να δημιουργήσουν αρμονικά ένα μοναδικό σχεδιασμό που θα συνδυάζει την όμορφη θάλασσα της Λεμεσού και τον καινοτόμο σχεδιασμό του έργου.

Ο κ. Παντελής Λεπτός, Συμπρόεδρος του Ομίλου εταιρειών Λεπτός, δήλωσε με τη σειρά του ότι έχει ήδη πωληθεί το 100% του κτηρίου των γραφείων και ότι προσεγγίζουν το 75% των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης. «Τα αντίστοιχα έσοδα όχι μόνο αποτελούν σημαντική ένεση ρευστότητας για την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου, αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης της κατασκευής ολόκληρου του έργου». Ενώ σχετικά με πότε θα είναι έτοιμο το μεγαλειώδες αυτό έργο, ανέφερε πως η ανέγερσή του προχωράει εντατικά, με σκοπό να είναι έτοιμα την κατάλληλη στιγμή.

Το έργο αυτό τοποθετεί τον πήχη του real estate στην Κύπρο σε νέο επίπεδο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, και ισχυροποιεί τη νέα διεθνή ταυτότητα του νησιού.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικής επένδυσης 400 εκατ. ευρώ, με πολλά χαρακτηριστικά μοναδικότητας, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Ανάμεσα σε αυτά είναι: αφθονία ελεύθερων χώρων, ανοικτές περιοχές πρασίνου, απολαυστικά εστιατόρια, εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, ολοκληρωμένο κέντρο ευεξίας, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, χώροι συνάθροισης ιδιοκτητών και μεγάλες πισίνες, εσωτερική και εξωτερική.

Το Limassol Blu Marine επιθυμεί να χαρίσει μοναδικές αξέχαστες εμπειρίες στους ενοίκους του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.


Φώτο: Πανοραμική φωτογραφία του «Zeus Tower – Signature Collection»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS